Zeolitul

Zeolitul, medicamentul din vulcani

Mineralul numit zeolit elimina metalele grele din organism si ajuta in diferite forme de cancer

4. Diaree, infectii intestinale. Administrarea de zeolit normalizeaza flora bacteriana a intestinului, ajuta organismul sa lupte cu virozele care ataca tubul digestiv, reduce inflamatia la nivelul intestinului, reduce volumul si fetiditatea gazelor.

5. Hepatita virala. Zeolitul este un adjuvant care incetineste evolutia hepatitei cronice. Administrarea interna a zeolitului nu prezinta riscuri pentru sanatate. Nu s-au constatat efecte adverse. Totusi, este contraindicat gravidelor si femeilor care alapteaza, dar si celor care iau medicamente pe baza de litiu si de alte metale, deoarece zeolitul va ajuta la eliminarea prompta a acestora din organism, nelasindu-le sa isi exercite actiunea terapeutica. in timpul radioterapiei folosita in cancer nu va fi administrat zeolit. Trebuie respectata dozele prescrise de medic.

Cititi si Minerale si Sarea de Bazna si Argila si Petrolul lampant.

Zeolitul este un mineral aluminosilicat, format cu milioane de ani in urma, in urma interactiunii dintre dintre lava fierbinte a vulcanilor si apa de mare. in lume sunt cunoscute zeci de tipuri de zeoliti, cu structuri si compozitii chimice diferite, dar in terapie s-a folosit pana acum unul singur, numit clinoptilolit. Numele mineralului vine din greaca veche, unde zeo inseamna „a fierbe“, iar lithos, „piatra“. Folosirea zeolitului in terapie este o traditie cu o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu importat in medicina traditionala chineza, dar si in medicina populara ruseasca. De regula, zeolitul se administreaza sub forma de pulbere, in urmatoarele afectiuni:

1. Intoxicatia cu metale grele (plumb, mercur, cadmiu). Bolile sistemului nervos, cancerul si dereglarile metabolice care survin in urma intoxicatiei pot fi tratate cu o cura de 60 de zile cu zeolit. Mineralul este numit de catre oamenii de stiinta si „capcana de metale grele“, deoarece scapa organismul de aceste toxine, prinzindu-le in structura sa moleculara, fiind apoi eliminat impreuna cu ele prin scaun.

2. Intoxicatia cu pesticide. Pesticidele ajunse in organism produc in scurt timp afectiuni alergice, scad imunitatea, cresc riscul de afectiuni tumorale. Cura cu zeolit de 30 de zile, urmata de 10 zile de pauza, este un mijloc de interventie rapid si eficient.

3. Cancer. Administrarea zeolitului s-a dovedit a fi extrem de benefica pentru prevenirea bolii canceroase, dar si a bolilor tumorale in general. Ajuta organismul sa elimine din start celulele maligne, precum si efecte antitumorale directe. Rezultate deosebite s-au constatat in caz de cancer de prostata, cind, administrarea zeolitului in mod repetat a condus la stoparea cresterii sau chiar la remisia totala a tumorii. De asemenea, simptomele cancerului de piele si ale celui pulmonar au fost vizibil ameliorate cu zeolit.