VM dag 4 - Tid for regn

Publiseringsdato: 13.jul.2016 14:40:41

Det er en tid for alt. I dag har det vært tiden for regn. Skydekket har ligget tungt i fjellene nord for Garda fra tidlig morgen. Vi hadde ikke store forhåpninger om vind da vi dro til seilforeningen. I steden for fellesbriefing i dag hadde Jon Aksel individuelle briefinger med hver og en. Klokken 12.07 kom AP opp.

Som vanlig har vi brukt ventetiden godt til bading, sjonglering og hyggelig prat. I tillegg hadde Nora med gitaren ned i dag så da ble det litt sang og spill i tillegg. Det er mange seilere med flere talenter en seiling på tur.

Ikke lenge etter åpnet himmelen seg og det datt ned regn og haggl. Ti over halv tre ble det avblåst for dagen. I morgen skal første start gå klokken 08.30 på nordavinden. Vi får håpe den er like sterk og fin som den har vært de siste to dagene i morgen også. Det er ikke gjort endring i seilingsbestemmelsene når vi drar fra seilforeningen, så slik det ser ut nå kan det maks seiles 3 race i morgen. Det betyr for jentene at de helt sikkert bare får en stryk og max 7 race totalt. For guttene blir det også bare en stryk siden det blir max 8 race totalt. Det betyr i praksis at alt kan skje med listene i morgen fordi ingen har noen race "å gå på" i forhold til å kunne stryke et dårlig race. Alle har allerede et dårlig de har strøket.

Nå er klokken fire og det ser ut til å lette litt, og sola titter frem igjen. Det passer fint for i kveld skal vi feire Laila sin bursdag med grilling på Filanda for store og små. Vi håper været holder til en lang og varm kveld. Men det blir tidlig seng for seilerne - briefing klokken 07.30 ferdig skiftet er ikke daglig rutine for de fleste om dagen.

Dagens seilebilder er fotografert fra storskjermen i kafeen på seilforeningen.