Thriller-avslutning på Stor NM...

Publiseringsdato: 26.jun.2012 05:53:01

Nicholas F. Marthinsen trakk det lengste strået og vant NM.

Årets Stor-NM i Moss er over, og etter 9 seilaser med fine forhold i Oslofjorden stod Lars Johan og Nicholas igjen øverst på lista med samme poengsum (15p).

Det ble således individuelle plasseringer som ble avgjørende for å kåre vinneren, og Nicholas kunne for andre gang ta med seg NM seieren og den flotte sølvpokalen hjem.

Den som gliste aller bredest på pallen var likevel Endre på en klart fortjent bronseplass (19p). Det var han så til de grader fornøyd med, at hans gode (?) seilvenner fant ut at det eneste passende var å kaste han på sjøen.

I jenteklassen ble det, selv etter en iherdig innspurt med å skaffe de 4 siste jenteseilere til NM, kun et klassemesterskap i år, da likevel kun 14 jenter fant veien til startstreken i Moss.

Martine satt standarden fra første seilas med 6 strake seire, og kunne feiret seieren allerede søndag kveld. Men Martine har jo ikke blitt god fordi hun har sittet på land og sett på, så selvsagt seilte hun også mandag. Liv og Julie knivet om de øvrige pallplasseringene, og med 14 p til Liv og 17 til Julie var andre og tredjeplassen fordelt.

Vi gratulerer alle medalje og premievinnere, og takker alle seilere for en flott innsats i helgen. Det er moro å se at Europajolle fortsatt er den største klassen under Stor NM, og at det ved siden av høyt sportslig nivå i klassen, også er godt humør og stor stemning blant seilere og støtteapparat også på land.

Resultater finnes her http://www.moss-seilforening.no/MSF/regatta/2012/storNM/Europa.htm

Flere bilder kommer