Kite-Helg Haugastøl

Publiseringsdato: 09.feb.2013 16:43:55

Den lange reiseveien fredag var allerede glemt da vi våknet lørdag til fantastiske forhold. Solen kom opp over fjellet mens vi spiste en deilig frokost i matsalen på Haugastøl og vi kunne se at en fantastisk dag ventet oss.

Vi smurte lunsj og dro til en Kitespot 25 min videre mot Bergen. Temperaturen var -25 grader. Planlagt avreise var 09.30 presis, men NEK lederen hadde problemer med å få bilen til å starte i kulda så det ble en liten forsinkelse :-)

Fram til kl 13.00 hadde vi fantastiske forhold, men det kunne ha vært mer vind. Seilerne mestret Kiten godt relativt raskt så det ble mye moro. Desverre døde vinden ut etter lunsj så det var ikke alle som fikk prøvd seg med ski/ snowboard på beina.

Da vinden døde helt ut pakket vi sammen og dro på jakt etter vind - uheldigvis for oss var vist dette en av de helt unormale dagene hvor det ikke var vind noe sted på Hardangervidda, så kl 15,15 ga vi opp jakten og returnerte til Haugastøl.

Halvparten av gjengen tok utstyret på nakken og vandret opp på fjellet for å kjøre ned fjellsiden, mens resten slappet av med lekser og spill før middag og teori.

Vi håper på masse vind i morgen for nå har alle fått kontroll på Kiten som "drage" og gleder seg til å teste med Snowboard/ ski på beina. Dersom dere ikke fikk til å være med i år kan dere allerede nå begynne å spare til neste anledning for her har vi det supert!