Mesterskapsuttak 2014

Publiseringsdato: 02.jun.2014 21:56:09

NEK har tatt ut følgende til mesterskap for 2014:

VM i La Rochelle:

Kristoffer Rosmo, Håvard Aker, Lars Johan Brodtkorb, Martin Johan Janssen, Henrik Andersen, Sondre Butler Wang, Nora Johanne Brodtkorb og Kristine Gustavsen.

Kvoten for gutter er full for VM. Dersom flere gutter ønsker å kvalifisere seg til VM er det en mulighet gjennom Open Week som arrangeres uken før VM. Norge kan kvalifisere 6 gutter til gjennom OW.

Kvoten for jenter er ikke full. Det er plass til 4 jenter til innenfor hovedkvoten til NEK. Her gjelder "først til mølla" om noen ønsker å delta. I tillegg kan også 6 jenter kvalifisere seg gjennom OW.

EM i Nieuwpoort:

Lars Johan Brodtkorb, Ole Unger Weierholt, Erlend Rustekaas, Christoffer Skaaland, Nora Johanne Brodtkorb, Jacob Lepperød, Kristian Vale og Laila Vevstad.

Til EM er hverken kvoten for gutter eller jenter full. Det er ledig plass til 4 gutter og 7 jenter. Her gjelder også "først til mølla" prinsippet for påmelding. Det er en begrensning på alder til EM. Øvre aldersgrense i år er de som er født i 1995.

JoNM i Horten:

Sander Raggan, Samuel Dalen Selås, Erlend Rustakaas, Edvard Liodden, Aleksandra Gulbrandsen, Jacob Lepperød, Kristian Vale og Laila Vevstad.

Det er god plass til JoNM dersom noen ønsker å delta her på hjemmebane i Norge. Her er det og en øvre aldersgrense. Siste året for å delta i nordisk i år er dersom du er født i 1996.

Dersom du ønsker å seile et mesterskap og ikke er påmeldt må du melde din interesse snarest til NEK fordi påmeldingsfristen til mesterskapene går ut.

Les mer om mesterskapene her