Flott trening med Jørgen i dag.

Publiseringsdato: 29.jul.2013 21:21:50

Da er alle seilerne som skal seile Open Week på plass i Sønderborg. I dag har vi hatt en lang treningsøkt i deilig vind på 3-5 m/s og strålende sol. Jørgen er engasjert og klar til å hjelpe og svare på alle slags spørsmål. I morgen starter vi med briefing kl 10 i den norske basen.

Alle nasjonene har fått hvert sitt telt på en diger slette langt oppe i skogen ;-) Det er ikke plass til alle båtene nede på seilforeningen, så arrangørene har hogget litt trær og kappet endel grener slik at vi kan trille båtene opp til en gangvei og følge denne til en slette som ligger i utkanten av campingplassen ca 3 min tur med båten. Valgte man seiling som sport fordi man er allergisk mot gress er det vel ikke den gunstigste basen, men det er nok plass og skyggefullt der vi har teltene.

Det er 14 norske seilere som er påmeldt Open Week. Av disse er det 8 stykker som ikke er kvalifisert, men må kvalifisere seg til VM gjennom disse regattaene. For å kvalifisere seg må man når regattaene er ferdig ligge i den øvre halvdelen av de ukvalifiserte på listen. Norge har en kvote på 6 av hvert kjønn som kan komme til VM på denne måten. I år er det 6 gutter og 2 jenter som prøver lykken gjennom OW og det betyr at alle får plass dersom de er i den øvre halvdelen resultatmessig.

Vi håper alle kommer videre slik at vi blir 20 norske i VM.