Invitasjon til NSF Ungdomssamling på Hvasser 1-5 mai

Publiseringsdato: 12.mar.2013 20:26:17

Norges Seilforbund inviterer Norsk Laserklubb, Norsk Europajolleklubb, Norsk Brettseilerklubb og Norsk 29er klubb til ungdomssamling på Hvasser.

Hvem er samlingen for:

Klasseklubbenes Toppseillag og seilere som har utbytte av å seile og trene med disse. NSF inviterer landslagsseilerne i respektive klasser til å stille på samlingen.

Det vil bli seilt to økter om dagen, samt en fysisk økt på morgenen og en fysisk økt (restitusjon) etter siste seiløkt. Alle seilere som ønsker å bli med på samlingen skal delta på all organisert trening. Det er for eksempel IKKE valgfritt å stå opp om morgenen og være med på morgenøkten.

Trenere:

NSF stiller med landslagstrenere i tillegg til 2 fra breddeavdelingen. Hver klasseklubb stiller med sin Toppseil-trener/klasseklubbtrener. Det vil da være tilstrekkelig med trenerbåter på vannet til å dekke sikkerheten godt.

Oppmøte: Vi starter samlingen ferdig rigget og skiftet klare til briefing kl. 1400 onsdag 1. mai.

Samlingen er ferdig søndag klokken 1600. Seilerne stiller på HELE samlingen. Det er i utgangspunktet ikke rom for å melde seg på deler av samlingen.

Innkvartering:

Det blir innkvartering i hytter på Hvasser Motell. Hyttene har 4-6 sengeplasser, kjøkken og bad. Deltakerne MÅ ta med sengetøy selv.

Måltider:

Det vil bli servert middag onsdag til lørdag kveld.

Deltakerne må selv ta med mat til frokost, lunsj og mellommåltid før middagen. Det er kjøkken på hyttene. (Det er en liten butikk ute på Hvasser)

Husk at vi alltid har med løpesko og treningstøy på samlinger! I mai er det fremdeles kaldt i vannet, så ta med nok varmt tøy. Det kan også være tøffe forhold på Hvasser med mye vind og bølger. Husk derfor å ta med reserveutstyr og litt verktøy.

Påmeldingsfrist til klasseklubben er satt til 8 april.

NEK har i utgangspunktet fått tildelt 13 plasser ved samlingen. Vi jobber med å få tildelt en større kvote, men dette er ikke avklart ennå

Deltakeravgift kr 2.250,- /seiler betales innen 9 april til NEK konto 6263.05.99992. Mrk betaling "Hvassersamling vår - Seilernavn"

For påmelding er det prinsippet om "førstemann til mølla" som gjelder, men NEK Toppseil deltakere har prioritet til samlingen ved påmelding og betaling innen fristen.

Følg link til påmelding

Se påmeldte