Dagen før dagen

Publiseringsdato: 10.jul.2016 17:35:17

Det var deilig å våkne og vite at innmålingen var over. Det var en veldig lang og varm affære dagen før. I dag skulle det bare slappes av og trenes litt lett før åpningsseremonien for det Norske laget. Vi hadde oppmøte klokken 13.00 med briefing før seiling. Nora sliter med smerter i håndleddene og skulle bare være med på briefingen, resten av gjengen møtte friske og opplagte til en tur på sjøen (unntatt LJ - han er på vei til flyplassen). Det er varmt på land, så det er deilig å være noen timer på vannet (eller i vannet) for å kjøle seg ned. Trener Jon Aksel er ikke helt i form i dag, men vi håper han er bra til det starter i morgen.

Åpningssermonien startet klokken 18 på seilforeningen. Det var en kort og enkel åpning, men det var likevel hyggelig å se alle samlet på en gang og få presentert alle seilerne som deltok. I år er det seilere fra tre kontinenter, og det er tre land flere enn i fjor som deltar. Nye land i år som ikke har vært med på en stund er Italia, Portugal og Slovenia. Under åpningen benyttet Paul Depoorter anledningen til å takke Nicki Nocke som gir seg som måler etter lang og tro tjeneste etter årets sesong.

Siden selve sermonien ikke tok mer en tretti minutter var det god tid til litt forskjellige fotoseanser. Vi har testet ut ulike steder å ta et godt lagbilde, og jentene og guttene skulle se hvem som klarte å lage det kuleste hver for seg.

Etter åpningen samlet laget med støtteapparat seg til felles middag. Det var god mat og veldig hyggelig.