Solid laginnsats på Gardasjøen.

Publiseringsdato: 05.apr.2012 11:11:20

12 norske Europajolleseilere har i år lagt påskeferien til Gardasjøen for å konkurrere mot Europas beste E-jolleseilere, samt forbedre form og kunnskaper med trening i etterkant av regattaen.

Torbole Europe Meeting ble arrangert for 14 gang fra 31.3.-2.4. og talte i år 161 deltagere. Seilerne fikk friske seilforhold med "Ora" på 8-11 m/sek og lange baner alle tre dager, noe våre mest erfarne seilere viste å sette pris på. Europajolleklassen domineres for tiden av våre danske venner, men både Nicholas Fadler Martinsen (Soon Seilforening), Håvard Katle Fjon (Stavanger Seilforening) og Endre Nordstrand (Bærum Seilforening) viser at avstanden til toppen er i ferd med å minke. De tar med seg respektable 8., 9., og 11. plass, med seg i oppkjøringen mot VM i Spania i juli.

Laget som stilte til start i Garda, bestod av både ferske og erfarne e-jolleseilere. Alle fikk med seg god mesterskapstrening med store felt, og matching mot gode seilere. NEKs klasseklubbtrener Håkon Vestby er på plass under hele oppholdet, og treningssamlingen er nå i full gang og fortsetter til og med langfredag.

Alle resultater kan leses her Final results