Kieler Woche 2014 26-29 juni

Publiseringsdato: 29.mai.2014 18:50:44

Årets Kieler Woche starter 21. juni for de olympiske klassene og for de internasjonale klassene inkl Europajolle starter seilingen 26. juni og varer til 29. juni. Nå er det bare to dager igjen av muligheten til å betale "Early Entry Fee". Før 1. juni koster det €100 å seile Europajolle i Kiel. Etter 1. juni koster det €150.

Pr i dag er det 29 seilere fra Norge, Danmark, Sverige, Tyskland, Spania og Tsjekkia som er påmeldt. For første gang er det ingen kollisjon mellom Stor-NM og KielerWoche siden NM er lagt til august. For de som ikke har vært der før kan det anbefales å være med på denne store seileruken. Det er full fart både på land og på vannet de to ukene arrangementet varer.

Det er egen campingplass på regattaområdet for seilere som deltar i regattaen. Her er det billig å bo, og det er bare å møte opp. Ingen forhåndsreservasjon for overnatting på campingen enten du bor i telt, bil eller bobil. Hver dag serveres det en deilig middag etter endt seiling for bare €5. Dette bestilles ved registrering og anbefales dersom du skal bo på området. Det er noen mindre butikker på området, og hver morgen selges det ferske rundstykker på campingen. Kieler Woche trenger derfor ikke bli så dyrt - i alle fall ikke om du melder deg på før 1. juni i tillegg.

Vi håper på en stor delegasjon fra Norge her.