Lars Johan Brodtkorb vant NM i Horten

Publiseringsdato: 29.mai.2016 17:32:33

Etter to fine seiledager i Horten ble Lars Johan Brodtkorb vinner foran Martin J. Janssen og Aleksandra Gulbrandsen. Europajollene fikk fire race lørdagen i lette vinder og sol, og to race søndag i litt mindre lette vinder og øse regn. Det var meldt opp i 7 m/s, men det kom nok aldri høyere enn 4-5 m/s. Delt i gutter og jenter ble Lars Johan 1, Martin 2 og Alexander Gauslaa 3 i gutteklassen, mens i jente klassen ble Alexandra 1, Laila C. Vevstad 2 og Nora J. Brodtkorb 3.

Det ble i helgen også arrangert Vestfold cup for Sniper og Norgescup for alle laserklassene. Snipene seilte på samme bane som E-jollene, og fikk også 6 race. På laserbanen ble det til slutt 5 race etter bare å ha fått to lørdagen. Europajollene kom på land etter sine to race i dag allerede rett før klokken ett. Det ble derfor litt venting på premieutdelingen på land. Men det er bare hyggelig å vente i godt selskap. Klokken tre kom premieutdelingen i gang.

Nå er det sommerens regattaer som venter for e-jollene. Neste regatta er Kieler Woche som starter 18. juni. OpenWeek på Garda starter 3. juli, og VM på Garda starter den 10. juli. EM er i Polen 8. august. Ta kontakt med styret om du ønsker å være med til mesterskap i sommer. Det kan se ut som om at det blir noen ledige plasser.

Resultater finner du her.