Minner om samlingen på Steilene

Publiseringsdato: 04.apr.2012 12:04:12

Trenerne Magnus Andersen og Cristopher Gundersen møter du på Steilene.

· Christopher Gundersen og Magnus Andersen er hovedtrenere lørdag og søndag de vil fokusere på det de mener deres treningsgruppe vil ha best nytte av i forkant av en lang regattasesong.

· North Sails er en av våre samarbeidspartnere og med Thomas Nilsson i spissen vil de fokusere på seiltrim, det vil bli mulig å ta bilder fra mastetoppen og ned i seilet for å se på trim. Dette blir en unik mulighet til å se hvordan seilet oppfører seg ved forskjellig seiltrim.

· SailTuv som fører blant annet Zhik har tilhold på Nesodden, de er vår støttespiller for samlingen og ønsker å gi et spesialtilbud til alle deltagerne på samlingen – se nedenfor.

Invitasjon med mere informasjon her

Til nå er det 12 påmeldte deltagere men vi forventer mellom 20 og 30 seilere, for påmelding her. Frist 10.04.2012

Håper å se deg på Steilene denne helgen!

Mvh,

Alf Magne

Tilbud fra SailTuv:

TILBUD TIL DELTAGER PÅ E-JOLLESAMLIINGEN PÅ STEILENE 14-15 april – 20% RABATT

SailTuv AS er en av støttespillerne for samlingen og ønsker å gi alle deltagerne som er påmeldt innen fristen et spesialtilbud på Zhik klær og utstyr.

Lageret til SailTuv AS ligger ikke langt fra Alværn Brygge på Nesodden, og vi holder åpent fredag 13.4 kl. 18-21 for alle deltagere til samlingen. Det er derfor en god anledning til å se på- og å prøve klær og utstyr fra Zhik i ro og mak. Vi har mye annet jolleutstyr også, bl.a startklokker. Vi har betalingsterminal slik at du kan betale med kort. Det er også mulig å forhåndsbestille i nettbutikken, så kan vi levere på Steilene fredag kveld eller lørdag morgen. Velg bare fraktalternativet «hentes hos Sailtuv». Du får rabatt og sparer frakt! Gi oss gjerne et hint på epost (sail@tuv.no) hvis dere ønsker å besøke oss fredag kveld, ta gjerne kontakt på forhånd for dette spesialtilbudet som er eksklusivt for deg som deltager.

Lykke til med samlingen og seilsesongen!

Mvh

SailTuvAS

Håkonskastet 5 ,1453 Bjørnemyr Tlf: 90774988