Pinseleir Arendal 2013

Publiseringsdato: 09.apr.2013 19:42:41

18. 19. og 20. mai

I tråd med NSF’s ønske om at flere barn og ungdommer skal bli glad i å seile, arrangerte Arendal Seilforening sin første Pinseleir allerede i 2004. Dette ble en suksess med Optimist- og Europaseilere fra Oslo til Søgne. Siden har også andre jolleklasser og brettseilere funnet veien til vårt årlige arrangement, og vi er i år glade for at vi for niende gang har gleden av å invitere til seil-leir i Arendal, pinsen 2013.

Leiren er for alle jolle- og brettseilere samt yngre søsken. Det blir grupper tilpasset nybegynnere, aktive og også regattaseilere med internasjonal erfaring.

Vi legger vekt på å skaffe dyktige og erfarende trenere til alle grupper.

Det jobbes kontinuerlig med å fremskaffe topptrenere, og vi vil via www.asf.no informere oppdateringer på trenere ettersom leiren nærmer seg

Deltageravgiften dekker også en varm lunsj til seilerne på søndag og mandag. Det blir felles bespisning i hyggelige omgivelser. Hele familien inviteres til felles grilling på seilerhytta, lørdag og søndag etter treningsslutt. Se påmelding og program for mer informasjon.

Overnatting

Overnatting i Hove leir, der det i hver brakke er 7 soverom med 4 senger i hver. Dyne, pute og sengetrekk må medtas eventuelt leies, samt vaskemiddel og toalettpapir. Sluttrengjøring er ikke inkl. men kan bestilles. Booking og ytterligere informasjon finnes på www.hoveleirsenter.no

Overnatting Hove Camping, med 21 hytter og mange campingvognplasser. Info og booking på www.hoveleirsenter.no

Arendal herregård, hotell og spa, Info finnes på www.arendalherregaard.no

Overnatting i egen båt, ved brygga på seilerhytta på Brattholmen der det er dusj toaletter og strøm, eller i mange flotte ankringsplasser i Færvikkilen.

Knøtteklubb

Dette er tilbud til yngre søsken som ikke seiler. Deltagere i knøtteklubben må være fylt 5år. Her blir det muligheter for utforsking av strandkanten på Hove, krabbefiske lek og moro. Svømmevest er påbudt. Dagene starter med felles matpakkesmurning i strandhuset. Husk badetøy og ekstra skift.

Registrering lørdag sammen med seilerne.

Registrering

Registrering vil finne sted fra kl. 0900, lørdag 18.mai, i Strandhuset på Hove. Alle seilere og Knøtter må være registrert og seilklare kl. 1200.

Leiren avsluttes med en uhøytidelig regatta på ettermiddagen mandag 20.mai.

Vi gjør oppmerksom på at påmelding først er registrert når deltageravgiften er innbetalt.

Deltageravgift –kr 800,- for seilere og 350,- for knøttene. Registrering og betaling skal skje via link på www.asf.no

Påmeldingsfrist er søndag 12. mai. Eventuell etterregistrering er mulig avhengig av trenerkabal ved å kontakte pinseleiren på mail.

Sikkerhet

Alle seilere skal benytte vest på vannet. Vi oppfordrer foreldre til unge seilere om å stille med følgebåt. Klubber med mer enn 6 deltagere skal stille med en trenerbåt pr 6. båt/brett. Alle båter bør forsikres, og vi vil komme til å kreve forsikringsbevis på samme måte som på andre arrangementer.

Kontaktinformasjon

Vi ser frem til en hyggelig weekend i Arendal, og håper å se mange av dere i pinsen!

Følg med på www.asf.no og http://www.facebook.com/juniorseiligASF?fref=ts for oppdateringer.