Gardasjøen påsken 2013 - VIKTIG ENDRING!

Publiseringsdato: 07.feb.2013 20:49:56

Grunnet lav påmelding til vårt eget opplegg innen fristen, samt en vesentlig prisøkning på trailertransporten har NEK styret besluttet at vi i år ikke kan forsvare kostnadene for transport av joller til og fra Garda. Videre har vi besluttet at vi melder oss på det internasjonale treningsopplegget som er tilrettelagt av den danske europajolleklubben.

Slik våre danske venner har lagt opp samlingen, mener vi det i år er mest passende for seilere som er trygge i båten og har noe erfaring. Det blir store grupper, samlingene holdes på engelsk, og det legges opp til at seilerne selv i stor grad bidrar til erfaringsutveksling i sin gruppe. Hver seiler må selv melde seg på det danske opplegget, se link lenger nede.

Som et godt alternativ til påskesamling på Garda holder NSF tradisjonelt meget god samling i Moss i påsken.

Påmelding og informasjon dansk opplegg

http://facebook.com/groups/garda2013

Påmeldingsfristen på det danske opplegget er 28.februar.

NEK styret beklager at vi i år ikke klarer å tilby et eget opplegg for det norske laget. Vi håper allikevel at det blir en stor norsk delegasjon som benytter anledningen til å trene og konkurrere sammen med våre venner og konkurrenter fra Danmark og andre nasjoner.

Sted: Gardasjøen, Italia (se kart)

Evt spørsmål kan rettes til Inger Bucher eller Knut Tore Fjon,

ingerbucher@gmail.com knut.tore.fjon@gmail.com

For de som ikke har vært med tidligere er rammen rundt fantastisk. Gardasjøen ligger idyllisk plassert med azurblått vann mellom høye alpefjell og det er nesten garantert seilvind. Seilingen foregår utenfor Torbole fire kilometer fra Riva del Garda i nordenden av Gardasjøen. I 2012 var det 161 e-joller fra hele Europa med i regattaen. Dette er også en flott familieferie med mange muligheter; idyllisk promenade langs med vannet, flotte syklemuligheter, alpint i Madonna di Campiglio, dagsturer til Venezia, Verona og Bergamo. Milano er også innen rekkevidde…

For mer informasjon om regattaen: http://www.circolovelatorbole.com/en/club/