Ungdomssamling 24.-25. mai 2014

Publiseringsdato: 30.mar.2014 16:42:02

Norges Seilforbund inviterer seilere fra ungdomsklasseklubbene 29er klubben, Laser Klubben og Norsk Europajolle klubb til samling helgen 24. og 25. mai.

Samlingen blir en todagers treningssamling i Moss. Trenere blir Frode Jørstad, Oliver Spensley-Corfield (VM medaljør i 29er og meget godt utdannet trener fra England) og Peer Moberg. Avhengig av påmelding hentets inn flere trenere. Det er derfor fint om alle som vet at de skal på samlingen melder seg på med en gang!

Samlingen starter lørdag kl 1100 (ferdig skiftet og rigget) og avsluttes søndag ca kl 1700. Påmelding gjøres av hver enkelt seiler på Seilmagasinet: http://www.seilmagasinet.no/regatta?regatta=1552 (husk at begge ombord i 29'eren skal melde seg på!)

Påmeldingsavgiften er kr 600. Dette inkluderer lunsj lørdag og søndag, samt middag lørdag kveld. Overnatting blir på Moss Hotell (kryss av for hotell på påmeldingen) Hotell overnatting koster kr 400 inkl frokost.

Vi håper dette blir en sosial samling på tvers av jolleklassene. Det vil bli lagt opp til aktiviteter lørdag ettermiddag/kveld utenom seilingen. Vi skulle veldig gjerne hatt med RS:X juniorene også, men de har Norges Cup i Bergen denne helgen. NSF har jobbet med å få til en lenger samling på Hvasser iløpet av våren, men sen påske og tett regattaprogram for alle klasser har dessverre satt en stopper for dette.

Vel møtt!

Med vennlig hilsen

Per Christian Bordal