VM oppsummering 2014

Publiseringsdato: 30.jul.2014 22:02:37

Etter flere fantastiske dager i La Rochelle er et av årets høydepunkter forbi. VM 2014 ble resultatmessig en skuffelse for noen, mens den ble et høydepunkt for andre. Uansett hvordan det gikk sammenlagt til slutt har alle seilerne grunn til å være stolte av seg selv. Det var mye bra å se på vannet hos alle, selv om alle samtidig hadde noe å forbedre. Sosialt var det en super gjeng som var samlet og var gode ambassadører for Norge og de stedene de kommer fra. Vi gleder oss til å se utviklingen fremover mot VM 2015 i Arendal.

Takk til seilerne Kristine Gustavsen (Arendal), Alaksandra Gulbrandsen (Tønsberg), Nora Brodtkorb (Horten), Håvard Aker, Sondre Butler Wang, Martin Johan Janssen (alle Tønsberg), Kristoffer Rosmo (Bunnefjorden), Henrik Andersen (Nesodden) og Lars Johan Brodtkorb (Horten) samt coach i verdensklasse - Jon Aksel Mortensen (Arendal). Uten dere hadde ikke dagene i La Rochelle blitt så bra som de ble!

Her følger bildekavalkade av høydepunkter gjennom uka:

Dagen derpå var det en rolig men vindfull dag i La Rochelle. Seilerne og deres foreldre er på vei til nye eventyr - i Norge, EM i Belgia eller annet: