Vernieuwde 28e Serpenthoekkermis een groot succes

Post date: Oct 3, 2015 8:57:10 PM

Dankzij de inzet en na veel voorbereidingswerk pakten ‘De Serpenthoekvrienden’ uit met een heel aantrekkelijk programma met nieuwe initiatieven voor elk wat wils. Er was veel volk, er was ambiance in de feesttent met op zaterdagavond een gezellig samenzijn en het debuutoptreden van de folkgroep ‘Avalon’ (klik hier). Zondagmorgen trok de ‘Fanfare Hoger Op’ door de straten en s’ middags was er een heerlijke BBQ in de feesttent. In de namiddag was de VBRO radioshow te gast met optredens van Jennifer Berton, Dennie Damaro en Sugarfree. Mathieu De Blauwe van VBRO was gastheer van dienst. De kinderen konden zich uitleven in het groot springkasteel. Jennifer Berton

De Vlaamse zangeres Jennifer Berton werd geboren in het Belgische Roeselare op 18/08/1991. Als kind al droomde ze van een carrière als zangeres. Gelukkig beschikte de jonge Jennifer al vroeg over een geweldige stem en beklom op 11-jarige leeftijd al verschillende podia. In 2013 verscheen haar eerste Nederlandstalige single, “Alleen Jij”, geproduceerd en geschreven door de bekende Nederlandse producer Martin Sterken. Dit leverde haar veel werk op en ze trad op, op grote evenementen tussen bekende artiesten als Laura Lynn, Frans Bauer, De Romeo’s, Jan Smit en Willy Sommers. Met de single “Wat Ik Ook Doe”, wist Jennifer veel airplay te vergaren op de Vlaamse en Nederlandse radio- en TV stations. Een vrolijke, dansbare en herkenbare single welke geproduceerd is door Manfred Jongenelis (bekend van o.a. Corry Konings, Grad Damen, André Hazes, Peter Beense, Dennie Christian e.v.a.). Insiders voorspellen een grote toekomst voor Jennifer Berton. Cannonball Media produceerde de videoclip van “Wat Ik Ook Doe”. Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe single voor Jennifer Berton. In 2015 deed Jennifer mee aan de Belgium Got Talent en heeft daarmee veel bekendheid verkregen in België. Omdat Jennifer ook graag wil doorbreken in Nederland is ze een samenwerking aangegaan met GMP Music. GMP Music bv doet ook o.a. het management van Rein Mercha (Bloed, Zweet en Tranen 2014), Beth V. (Bertha Verbeek van Popstars 2011), Jamie (Bloed Zweet en Tranen 2015) en Karel (Voice Kids).

Info: www.jenniferberton.be

Dennie Damaro

Dennie is geboren op 20 juni 1971 te Essen (B). Hij begon op 17-jarige leeftijd met zanglessen en bracht zijn eerste singles uit. In 1992 mocht hij vier maal optreden in Tien Om Te Zien. In 1994 brengt hij zijn debuutplaat "Snaren der liefde" uit. In 2011 ligt hij aan de basis van de meidengroep Sugarfree waarvoor hij het management verzorgt. In 2012 tekent hij een platencontract bij CNR-Music waarvoor hij de hitsingles "Het schlagerlied" en "Donkere ogen" uitbrengt. In 2013 begint hij een samenwerking met Vlaamse zanger Paul Severs, bekend van gouden singles als "Ik ben verliefd op jou" en "zeg 'ns meisje" (wat Sugarfree in 2014 opnam als "Zeg 'ns jongen". Ze brengen samen de hitsingles "Marieke", "Mooie meisjes" en "'s Nachts na tweeën".

Info: www.denniedamaro.be

Sugarfree

Gildy Florus (Wommelgem – 30/08/1989) en Nathalie Prins (Brasschaat – 13/09/1989) scoorden in 2011 met "Sugarfree" hun eerst hit in Vlaanderen met het liedje De Wind Fluistert Jouw Naam". De meisjes tekenden een contract bij "Universal-music" en traden in april 2011 voor de eerste keer op als "Supertip" in Anne's Vlaamse 10 op VTM.

Bij Radio2 werden ze genomineerd voor zomerhit 2011 (Beste doorbraak & zomerhit). In de zomermaanden waren zij ook drie maal te zien in "Vlaanderen Muziekland" op TV-één. Ze stonden met hun debuutsingle uiteindelijk 7 weken in de Radio2 top 30 en 19 weken in de Vlaamse Ultratop 10 waarvan 4 weken op nr. 1. Sugarfree behoort tot de nieuwe generatie populaire artiesten en is niet meer weg te denken uit de Vlaamse showbizz. Elk optreden is tevens een groot ambiancefeest voor jong en oud!

Info: www.sugarfreesite.be

Fotoalbum - sfeerbeelden

Film - Jennifer Berton

Film - Dennie Damaro

..

Film - Sugarfree

Redactie, foto’s en films: Bertrand Vande Ginste