Eerste editie van kampioen van de Westhoek onmiddellijk een succes!

Post date: Dec 8, 2014 9:47:53 AM

Op hetzelfde moment als het Belgisch kampioenschap werd in Woumen gestreden voor de kampioen van de Westhoek op rollen. De wielertoeristen ‘De vriesganzen’ organiseerden een knallende avond voor de lokale wielerhelden die zichzelf wilden meten met hun streekgenoten uit de Westhoek.

Met een totaal van 32 renners was de eerste editie alvast een succes. In de 4 rondes kregen de renners de kans zich te bewijzen in hoe snel ze wel niet waren op rollen.

Razendsnelle sprints, spannende afvallingskoersen en een laaiend enthousiast publiek zorgden ervoor dat de avond geslaagd was.

De titel van ‘Kampioen van de Westhoek op rollen’ ging naar Janus Stevens en Vincent Christiaens. In de finale bleken zijn nog over de snelste benen te beschikken. Janus Stevens reed de snelste rond van de avond voor de heren en Lore Forty was dan weer de snelste dame van de avond.

Na de prijsuitreiking, waar iedereen een goed gevulde goodiebag kreeg en de winnaars konden kiezen uit het ruime assortiment prijzen werd er nog nagepraat en konden de renners eindelijk genieten van het goed verdiende gerstenat.

Fotoalbum (klik hier)