Koninklijke Fanfare ‘Hoger Op’ viert Sint Cecilia

Post date: Nov 27, 2014 7:06:50 PM

Op zondagmorgen 16 november werd in de prachtige Sint-Andreaskerk de eucharistieviering opgeluisterd door de Koninklijke Fanfare ‘Hoger Op’. Achteraf was er een uitstap door het Blankaartdorp met een tractaat in de nieuwe, knusse, gezellige café de ‘Speelman’.

’s Middags werd iedereen verwacht in het OC. ’t Woumenhof’, waar er eerst een receptie plaats vond met tussendoor de huldiging van enkele leden. Volgende verdienstelijke leden werden in de bloemetjes gezet: Sam Ista voor 10 jaar lid, 15 jaar lid voor Jeroen Pattyn, 25 jaar lid voor John Smith en Rita Vanheule. ‘Hoger Op’ heulde ook dirigent Ronny Tampere voor zijn 30-jarige deskundige dirigentschap. De patriotten van het muziekkorps met hun vele jaren inzet en vurig enthousiasme werden eveneens gehuldigd. Rik Syoen voor 35 jaar lid, 40 jaar lid voor Geert Averbeke, Frank Huyghe en Franky Vanroose, 55 jaar lid voor Donald Samyn, Leon Dewijze en Robrecht Devos.

Daarna was er de jaarlijkse maaltijd, waar 103 personen aan hebben deelgenomen. Na deze maaltijd was er ook de jaarlijkse tombola en nog een gezellig samenzijn. Daarmee werd het jaar 2014 goed afgesloten, qua uitstappen. De eerstvolgende afspraak is ons concert op zaterdag 7 februari 2015.