Kermiscomité dankt haar medewerkers

Post date: Mar 17, 2015 8:46:08 AM

Na een succesvol seizoen bedankte het kermiscomité van Woumen en de Serpenhoekvrienden haar medewerkers en sympathisanten met een reuze BBQ in ’t Woumenhof.Bijna 40 jaar geleden was een kleine groep enthousiaste Woumenaars van mening dat de plaatselijke gemeenschap gerust wat meer "leven" kon worden ingeblazen en werd er een kermiscomité geïnstalleerd.

Gesteund door het enthousiasme van enkele sympathisanten groeide het idee om ieder jaar op het einde van september zowel op het dorpsplein als op de Serpenthoek verschillende topevenementen te organiseren, met als doel de mensen van Woumen en van de buurtgemeenten meer samen te brengen.

Het kermisprogramma bekoort zowel jong en oud met hoogtepunten zoals de showbizz vedettenparade op de Serpenthoek, de ludieke Blankaartstoet, oldtimer tractoren treffen, optreden van diverse binnen- en buitenlandse gerenommeerde muziekkorpsen, muziek taptoe parade, wielerwedstrijd, kindvriendelijke loopwedstrijd, grandioos vuurwerk spektakel op het dorpsplein, Girofuif en talrijke optredens in de grote feestend. Het nieuwe programma is weldra te raadplegen op www.woumen.eu

Foto: Kermiscomité Woumen -Serpenthoek

Thierry Rollé, José Louwaege, Hilaire Syoen, Rudi Jacques, Danny Huyghebaert, Danny Rollé

Fotoalbum

Redactie en foto’s: Bertrand Vande Ginste