Massale belangstelling voor 'Ut de weug, madame' !

Post date: Mar 25, 2014 4:05:52 PM

Op initiatief van het Bewonersplatform 'De Blankaartklok' vond voor de eerste maal twee toneelvoorstellingen plaats in het 't Jagershof van Woumen. In een mum van tijd waren de toneelvoorstellingen 'Ut de weug, madame' van de toneelgroep Mevna uit Voormezele met o.a. onze bekende dorpsgenoot Manu Mackelberg uitverkocht.

Wie is ‘ARTHUR’ - Manu Mackelberg - 38 jaar…

Actief als bank- en verzekeringsmakelaar.

In 1996 gestart bij Scerpdeure uit Diksmuide in openluchttheater en later met avond producties als 'Het dagboek van Anne Frank', 'Knecht van twee meesters', enz…

Gestart bij Mevna in 1999 als senor Hominides de Histangua in de komedie "een vlo in heroor”. Met "Ut de weug madame" bezig aan mijn 12de avondvullende productie bij Mevna.

Wistiedatje: moest voor het toneelstuk "Och Mengs" iedere voorstelling 1,5 uur geschminkt worden om vervolgens als vrouw 2 uur lang op scene te staan op hakken van 10 cm. En dat voor iemand van 1 meter 87 en 97 kg… dat kan tellen hé.

Proficiat Manu… je hebt dat schitterend gedaan !

'Ut de weug, madame'

Regisseur

José Billiau

Korte Inhoud

Philip Bruneel, uitgever van kinderboeken, en zijn vrouw Joanna moeten naar een etentje van de uitgeverij. In het appartement van de familie Bruneel zal dus een avond lang niemand thuis zijn. Goed nieuws voor Arthur, de beste vriend en zakenpartner van Philip Bruneel, die op zoek was naar een rustige plaats om af te spreken met een telefoniste, Fleur. Weet hij veel dat zijn vrouw Linda, de beste vriendin van Joanna, op haar beurt in hetzelfde appartement heeft afgesproken met haar minnaar Walter. Ook de excentrieke binnenhuisarchitect Kevin en de poetsvrouw Sylvie hebben plannen. Dan is er nog bezoek van een bekende schrijfster, Olivia Newton John, die op zoek is naar een andere uigever voor haar boeken. Maar zoals het hoort in hilarische komedies als deze, verloopt de avond niet helemaal zoals gehoopt...

Acteurs

Nicole Andries

Anne Bulcke

Karla Demyttenaere

Bart Dewaele

Anne-Marie Havegheer

Tom Kalhen

Manu Mackelberg

Nathalie Vandamme

Dominiek Vandelanotte