Serpenthoekkermis was een voltreffer

Post date: Oct 4, 2012 3:54:03 PM

Was je er ook bij op 22 en 23 september ? Dankzij de inzet en de gedrevenheid van de Serptenhoekvrienden werd de kermis een groot succes ! Er was volk, er was ambiance in en om de feesttent met op zaterdagavond een helidemo en het debuutoptreden van de Woumense jongerenband ‘New Inspirationw ’… Rock Woumen is geboren !

Zondagmorgen trok de ‘Fanfare Hoger Op’ door de straten en in de namiddag stond de bloedmooie ‘Vanessa Chinitor’, vooral gekend van het Eurovisiesongfestival met de zeer gekende song ‘Like the wind’ op de planken.

Muzikant-humorist ‘Dirk Bauters’ gekend van het VTM-programma “HT&D” begeleide Vanessa Chinitor, samen zijn ze een onafscheidelijk duo die de mensen doen lachen en laten luisteren naar bloedmooie melodieën.

Dirk Van Vooren de komiek die herkenbare, volkse humor brengt zette, de bruisende feesttent met zijn visuele slapstickact op zijn kop.

De kinderen konden zich uitleven in het groot springkasteel en de hongeren konden zich te goed doen aan de lekkere BBQ-worstjes.

Fotoabum

Film : Vanessa Chinitor ... Like the wind ...

Film : Dirk Van Vooren - Serpenthoekkermis

Film : Heli-vip TOMMY - Woumen

meer films (klik hier)