Karl Skaarup CD

20.000 kr. til Karl Skaarup solo CD. Indspilning og udgivelse af traditionelt materiale.

En CD med Karl og hans musik, den han holder mest af, med alt fra de traditionelle thydanse over de storslåede marcher, fyldige, svenske valse og til fejende tangoer. Det skal handle om Karls musik og hans spillestil, så han vil primært spille solo.

Den tilhørende pixibog vil indeholde en tekst (på dansk og engelsk) skrevet af Alan Klitgaard, med udførlige forklaringer og beskrivelser fra Karls liv og om musikken og traditionen i Thy.

På nogle numre er det tanken at jeg skal være gæstemusiker på violin. Karl og jeg har spillet en mængde baller sammen, hvilket vi begge har nydt meget. Så han har bedt mig om at være med. Derudover er det tanken at invitere Andy May fra Newcastle i England til at komme og medvirke på både Northumbrian Pipes (sækkepiber) og klaver. Karl og Andy mødtes sidste forår da Baltic Crossing var i Danmark på turné. Karl var da med som gæst på tre af koncerterne og han blev meget begejstret for Andys spil på sækkepiberne og den måde de flettede sig sammen med lyden af harmonikaen.

Indspilningerne er planlagt til at foregå i Karls hjem i Thy i uge 33 og CD’en ventes færdig til udgivelse i forbindelse med Karls spillemandsjubilæum den 4. oktober 2008.

Salg af CD - til Folkshop for køb (og anmeldelse) af CD

Billede - Billede af CD-omslag, kan forstørres

Anmeldese af CD - til Gofolk med anmeldelse af CD