Billedarkiv

Oversigt:

Her bringes billeder med tilknytning til Fonden og dens virke. For hver billedserie er der et link (evt. i nogle af ordene). Det åbner i et nyt browservindue.

Ud over de billeder der er linket til er der også mindre billedserier rundt omkring på siderne, fx Åbning af Fonden, billeder, Esther Bjerregaard, billede, Uddelinger 2005-7, D.T.S. Bjerregaard, billede, Orkestre, D.T.S. Bjerregaards.

Uddeling af bevilling til Spillemandslauget Østjyderne, 2014: link

I efteråret 2014 holdt Spillemandslauget Østjyderne et bal med CD-release omkring deres projekt med Niels P. Willumsens nodebøger. Fonden var repræsenteret og uddelte den traditionelle check. Se mere her: link

Fonden på Højby Spillemandsstævne, august 2014: link

Fonden var repræsenteret på stævnet og havde opstillet et udvalg af resultaterne af de uddelte bevillinger i årenes løb samt Fondens banner. Ved samme lejlighed var Fonden "sponsor" for Klaus Pindstrup Trio, som gav koncert og spillede til bal.

Fonden på Højby Spillemandsstævne, august 2013: link

Fonden var repræsenteret på stævnet og var "sponsor" for Carl Erik Trio, som spillede i anledning af Carl Eriks afskedskoncert.

Fonden på Odense Folk Festival, juni 2012: link

Fondens formand uddelte bevillinger og fortalte om Fondens arbejde. Ved samme lejlighed var Fonden "sponsor" for en fjøjtetrio, som spillede spillemandsmusik.

Billedserie fra bogen af Edvin Sevelsted: 5 x Bjerregaard

Billederne fra bogen er skannet og gjort tilgængelige. Bogen kan downloades her.