Håkan Blomqvist

 
 
 
Välkommen till min hemsida där jag samlar artiklar, intervjuer, recensioner, debattinlägg med mera som jag skrivit i olika tidningar och tidskrifter. Ämnesvalet är ufo och närliggande frågor. Materialet är kronologisk ordnat men du kan också söka på enskilda sökord i rutan ovan till höger.
Vänligen respektera min copyright till allt material på hemsidan. Men du får gärna länka till artiklar jag skrivit. 
 
Du kan också läsa min blogg där skriver om vad som händer inom Archives for the Unexplained i Norrköping, UFO-Sverige och ufologi i allmänhet. Har du kommentarer eller nya data om något jag skriver om når du mig på e-post: hakan1952@gmail.com

 

Jag är värmlänning och född i den vackra staden Karlstad - solens stad. Utrustad med värmlänningens fantasifulla temperament och en existentiell nyfikenhet fascineras jag av både litteratur och tillvarons gåtfulla sidor. Familjen består av min fru Margaretha samt de två katterna Puzzel och Samson. Före min pension 2016 arbetade jag som bibliotekarie på Norrköpings stadsbibliotek. Jag är även, sedan många år, intresserad av den teosofiska/esoteriska traditionen och litteraturen.
 
Jag är författare till UFO - i myt och verklighet (1993), Främlingar på vår jord. Ufokontakter i Sverige (2009), båda utgivna på Parthenon förlag. En resa i tiden. UFO-Sveriges historia 1970 - 2010 är utgiven av UFO-Sverige och finns att köpa från UFO-Sveriges butik. Min senaste bok Gudarna återvänder. Ufo och den esoteriska traditionen finns att köpa från Nomen förlag.