Woezikse Wintermarkt

Plaatsingsdatum: 18-dec-2012 8:10:45

De Brede School De Suikerberg presenteert: Woezikse Wintermarkt

Wat: Een gezellige wintermarkt met spelletjes, activiteiten, kraampjes, eten en drinken, vuurkorven, muziek en optredens;

Wanneer: Donderdag 20 december van 16.00 – 17.30 uur;

Waar: Op het schoolplein van de Paschalisschool;

Voor wie: Iedereen uit de buurt is welkom!! (kinderen, ouders, opa’s en oma’s, de oppas, medewerkers BSO, leerkrachten, buurtbewoners, verenigingen uit de buurt etc).

16.00 – 17.30 uur: Kerstmarkt

In samenwerking met de Brede School is er op het schoolplein van de Suikerberg een kerstmarkt. De verenigingen doen ook mee en bieden activiteiten aan op de sportvelden. Op het plein zijn spelletjes, luchtkussen, schminken, Rad van Avontuur, muziek, eten en drinken, vuurkorven etc. Leerlingen van de Paschalis kunnen optreden met een dansje, een liedje, of ook een zelf geschreven gedicht, een goocheltruc etc.

Tijdens de kerstmarkt zullen er ook zelfgemaakte knutselwerkjes verkocht worden. Deze opbrengsten gaan naar een goed doel.

17.30 – 18.45 uur: Eten in de klas

Om 17.30 uur worden de kinderen van de Paschalisschool in hun eigen klas verwacht waar ze met elkaar zullen eten. De kerstwerkgroep zorgt voor drinken en stokbrood met kruidenboter. Verder is het de bedoeling dat ieder kind iets meeneemt voor het buffet.

18.45 – 19.15 uur: Voorstelling

Met een leuke voorstelling sluiten we met alle kinderen van de Paschalis de kerstviering in de gymzaal (Suikerberg) af.