Tunnelweg en deel Randweg-Noord 5 en 6 juli afgesloten

Plaatsingsdatum: 22-jun-2012 17:04:02

Informatie van Gemeente Wijchen

Donderdag 5 en vrijdag 6 juli wordt de Tunnelweg bij de aansluiting met de Randweg-Noord afgesloten. Op de Randweg-Noord is op deze dagen ter hoogte van het Texaco tankstation één rijbaan beschikbaar. Op deze dagen wordt het stuk van de Randweg-Noord tussen de Holenbergseweg tot en met de kruising met de Tunnelweg voorzien van nieuw asfalt. Dit maakt onderdeel uit van de verbetering van de aansluiting van de Randweg-Noord naar sportpark Woezik.

Verkeer dat over de Tunnelweg rijdt, wordt geadviseerd om de Fazantstraat en de Kruisbergseweg te gebruiken. Het doorgaand verkeer op de Randweg-Noord dient rekening te houden met vertraging omdat er maar één rijbaan beschikbaar is. Op deze dagen is het parkeerterrein bij het sportpark Woezik overdag niet toegankelijk. Wij adviseren u om tijdens het asfalteren niet met de auto maar met de fiets te komen. U kunt dan gebruik maken van de fietsroute via de Heuvelstraat. Vrijdagavond zijn de Tunnelweg, Randweg-Noord en het parkeerterrein van sportpark Woezik weer bereikbaar. Houdt u er dan rekening mee dat de weg nog niet helemaal gereed is? Er zullen dan nog opruimwerkzaamheden en werkzaamheden in de berm plaatsvinden.

Omdat er gewerkt moet worden met asfaltmengsels die gevoelig zijn voor weersomstandigheden is het mogelijk dat de planning van de werkzaamheden kort voor uitvoering gewijzigd word. Dit wordt dan zo snel mogelijk via de website www.wijchen.nl bekend gemaakt. De mensen die aan de weg werken vragen uw begrip voor de overlast.