Reconstructie Hoefsestraat

Plaatsingsdatum: 4-mrt-2014 20:20:13

Vanaf woensdag 5 maart ligt het voorlopig ontwerp voor de reconstructie van de Hoefsestraat ter inzage.

De Hoefsestraat is toe aan onderhoud. Mede op verzoek van bewoners en de leefbaarheidsgroep zijn in dit ontwerp vrij liggende fietspaden langs de Hoefsestraat opgenomen. De kruising Zesweg-Hoefsestraat wordt ook aangepast. Er komt een midden geleider zodat fietsers en voetgangers de Hoefsestraat in twee keer kunnen oversteken. Alle maatregelen kunt u in het voorlopig ontwerp bekijken. Tevens nemen we de parallelweg ter hoogte van de Tuin van Woezik mee in de herinrichting van de weg.

Via de volgende links kunt u het voorlopig ontwerp en de doorsneden van de Hoefsestraat bekijken. We horen graag van bewoners en gebruikers van deze weg wat zij van dit voorlopige ontwerp vinden.

Inzage plannen en inloopavond

De plannen liggen vanaf woensdag 5 maart t/m donderdag 20 maart 2014 ter inzage bij de balie Bouwen en Leefomgeving in het gemeentekantoor.

Donderdagavond 20 maart kunt u de plannen ook bekijken tijdens een inloopavond. Tussen 19.30 en 21.00 uur lichten medewerkers van de gemeente Wijchen het voorlopig ontwerp toe in kamer 102 van het Kasteel, Kasteellaan 9 te Wijchen.

Hoe verder?

Na de inzage passen we het voorlopig ontwerp aan tot een definitief ontwerp dat daarna voorbereid wordt voor de uitvoering. De verwachtte uitvoering is in de zomer en het najaar. Omwonenden worden te zijner tijd verder geïnformeerd over het definitieve ontwerp en de start van het werk.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen of opmerking laat dit dan weten. De consulenten van de afdeling Bouwen en Leefomgeving zijn voor vragen en voor het maken van een afspraak bereikbaar via telefoonnummer (024) 751 71 11 van maandag tot en met donderdag van 10.00-12.00 uur en van 14.00-16.00 uur op vrijdag van 10.00-12.00 uur of per e-mail via bouwenenleefomgeving@wijchen.nl.

Bron: http://www.wijchen.nl/actueel/nieuws/2014/03/voorlopig-ontwerp-reconstrucite-hoefsestraat