Fietspad Wijchen - Beuningen

Plaatsingsdatum: 23-aug-2010 15:54:20

Op 23 augustus is wegenbouwbedrijf Dura Vermeer in opdracht van de gemeente Wijchen gestart met het aanleggen van een nieuw fietspad tussen Woezik en Beuningen.

Het fietspad loopt van de Randweg Noord langs de Schoenaker richting de kruising met de op- en afrit van de A326. Hier wordt een verkeerslicht aangelegd om een veilige oversteek voor de fietsers te garanderen. Na de oversteek gaat het fietspad verder richting de rotonde bij de 22e straat Bijsterhuizen. Het fietspad buigt op de rotonde af naar rechts en loopt via Bijsterhuizen naar de Wilhelminalaan richting Beuningen.

De werkzaamheden worden in delen uitgevoerd zodat de overlast zo beperkt mogelijk is. Tijdens deze werkzaamheden wordt u omgeleid door middel van een omleidingsroute. In december van dit jaar worden de werkzaamheden afgerond. Voor vragen kunt u terecht bij de Balie Bouwen en Leefomgeving of via telefoonnummer (024) 649 23 31 van maandag tot en met donderdag van 08.30 - 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 - 12.30 uur.

Vervangen wegafsluiters Wilhelminalaan en Palkerdijk

Tijdens de aanleg van het fietspad worden de wegafsluiters bij de Wilhelminalaan en de Palkerdijk ook vervangen. Bij de nieuwe wegafsluiters horen ook nieuwe zenders. Inwoners en bedrijven uit Wijchen en Beuningen kunnen alleen voor hun voertuigen met een snelheidsbeperking, zoals een invalide- of een landbouwvoertuig, een nieuwe zender aanvragen. Voor meer informatie en het aanvragen van een nieuwe zender kunt u contact opnemen met François Dreuning op telefoonnummer (024) 649 21 50.