Egyéni országos bajnokság: Farkas Imre 9. összetettben

2014. június 1.

Vasárnap az FTC csarnokába megrendezett országos bajnoki döntő sprint számával nem csak az egyéni versenyek küzdelmei, de a 2013-2014-es tekeszezon is lezárult.

A 2x20 dobásos, egyenes kiesés rendszerű megmérettetésen a Répcelaki SE csapatát Ritter Tamás és Farkas Imre képviselte. Sajnos előbbi játékosunk már a nyitó körben kiesett, ugyanis 1-1-es állást követően szétdobásban szenvedett vereséget a zalaegerszegi Fehér Zoltántól. Farkas Imre nem sokkal később viszont sikerrel abszolválta az első fordulót, ugyanis 2-0-ra múlta felül a kaposvári Kálny Krisztiánt. A folytatásban, azaz a legjobb 8 közé jutásért vívott küzdelem azonban már Imre számára is a végállomást jelentette, mivel a Tiszakécskét erősítő, korábban a Szolnok szuperligás csapatában szereplő Somodi Károly szétdobásban, mindössze két fával legyőzte a rutinos répcelaki tekést.

Egyéni összetettben (itt a szombati 120 vegyes, valamint a sprintben elért legjobb eredmény összegét veszik figyelembe) Farkas az igen előkelő 9. helyen végzett, míg Ritter Tamás a 25. pozíciót szerezte meg a 32 fős mezőnyben.

A teljes eredménylisták a lap alján tölthetők le, illetve tekinthetők meg PDF formátumban.

Farkas Imre (forrás: vaol.hu)

Ritter Tamás (forrás: vaol.hu)