Répcelaki tekések a Nemzeti Sportban

2013. április 7.

A tekesport finoman szólva sem tartozik a reflektorfényben lévő sportágak közé, azonban az elmúlt időszakban a hazai média - vélhetően a májusi, zalaegerszegi világbajnokságnak, valamint az erőteljesebb vezetőségi, sportolói lobbinak is köszönhetően - egyre többet és nagyobb terjedelemben foglalkozik az egyik magyar sikersportággal.

Az első számú sportnapilap, a Nemzeti Sport április 7-i, vasárnapi számában is egy bővebb írásban foglalkoznak a tekével, és ami a répcelaki sportolókat, sportvezetőket, sportbarátokat valószínűleg nagy büszkeséggel tölti el, hogy a cikkben a Répcelaki SE csapata is említésre kerül. Idézet és fotó az anyagból:

"Nagy nevek nem csak a kirakatcsapatot, a Szegedet és a Zalaegerszegei TK-t erősítik: az Ausztriából hazatért Rudolf Balázs például az elitbe berobbanó Répcelakban "faragja" a bábukat. A mindössze 2400 lakosú Vas megyei kisvárost képviselő együttes - amellett, hogy a Szuperligában vélhetően semmi sem foszthatja meg a bronzéremtől - kiemelkedő utánpótlás nevelő bázis is. Az ország második legkisebb megyéjében amúgy is hemzsegnek a tekecsapatok, az NB I Nyugati csoportjában például olyan törpék is feltűnnek, mint a 127 lakosú Nagymizdó vagy a 380 lakosú Vasasszonyfa"

(A teljes cikk szkennelt változata letölthető a lap alján)


ą
Ervin Gallen,
2013. ápr. 8. 11:56
ą
Ervin Gallen,
2013. ápr. 8. 11:57
ą
Ervin Gallen,
2013. ápr. 8. 11:57
Comments