Ismét megszépült, modernizálódott a répcelaki tekecsarnok - Köszönetnyilvánítás

2015. április 8.

2011. év elején egy régóta várt beruházás keretében a hazai, nemzetközi szabályoknak, szabványoknak megfelelően teljesen megújult, és - plusz 2 pályával bővítve - 4 sávosra alakult át az eredetileg 1978-ban átadott répcelaki tekecsarnok. A panelos-lemezes borítás, a hasas bábuk, az Aramith golyók, a rendkívül modern, számítógép vezérelt német Pauly automatika és eredményjelzők, valamint az új öltözők nagyon sok örömet szereztek az elmúlt időszakban nem csak a Szuperligás játékosoknak, de a hobbi versenyzőknek is.A nagy népszerűségnek örvendő pályán a 2011-es felújítást követően is folyamatosan dolgoztak a különböző szakemberek, és főként a csapat játékosai, valamint a répcelaki, Répcelak környéki tekebarátok, hogy a csarnok minél otthonosabb, és ha lehet, akkor még szebb és eredményesebb legyen (utóbbira eddig sem volt panasz). A legutóbbi, igazán látványos átalakítás végére 2015. április 7-én került fel a pont, ugyanis befejeződött a golyótároló teljesen felújítása, amely így még stabilabbá, illetve ami nagyon fontos, sokkal biztonságosabbá vált a játékosok számára, valamint a hátsó, eredményjelző falra/panelre egy, a Répcelak főterét és az ott található szökőkutat ábrázoló fotó-tapéta került fel.

Ezek a munkák nem valósulhattak volna meg lelkes és önzetlen sportbarátaink segítsége nélkül, így ezúton is szeretnénk nagy köszönetet mondani a pénzügyi támogatásért Répcelak Város Önkormányzatának, Szabó József polgármester úrnak, Varga Sándor alpolgármester úrnak, a kivitelézésért Csete Józsefnek, Bedi Attilának, a labdarúgó csapat kapitányának, Csordás Lászlónak, Kiss Kálmánnak, a tapétát és a golyótartó alkatrészeit gyártó Vilati Egernek, és végül, de egyáltalán nem utolsó sorban (sőt...) a talán legnehezebb, és legprecízebb feladatra vállalkozó Savanyó Lászlónak!
Fotók forrása: Kiss-Őri Gabriella és Savanyó László (nagyobb méretért kattintson az adott képre!)


A megszépült - és reményeink szerint a jövőben tovább modernizálódó - tekepálya továbbra is várja a kikapcsolódásra, sportolásra vágyó érdeklődőket! További információk a bérléssel, időpont egyeztetéssel kapcsolatban az alábbi linkre kattintva érhetők el:

>> https://sites.google.com/site/repcelakiteke/palyaberles <<

Pályatörténet, fotók és egyéb információk:

>> https://sites.google.com/site/repcelakiteke/a-palya <<
Comments