VAJDA ONLINE


Kedves Szülők, Gondviselők és Diákok!

Üdvözöljük Önt
a Vajda János Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola
hivatalos, online tanulási felületén!

Ezen az oldalon minden tanuló megtalálja a saját virtuális tantermét, ahova tantárgyanként feltettük a tananyagokat, feladatokat, és minden szükséges információt ahhoz, hogy a tanévet mindenki sikeresen teljesíthesse. A tantárgyak feltöltése folyamatosan történik, így a honlapot rendszeresen követni szükséges.

Technikai probléma esetén a wiki.vajdasuli.hu oldalon találhatóak fontos és hasznos informáicók.

Az osztályfőnökök tudnak segíteni az elérhetőségekben, a felület használatában, vagy bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzájuk bizalommal!

Az osztályok heti órarendje (online videochat), melyet hetente frissítünk, valamint feladatteljesítési, leadási határidős órarendje az osztálycsoportok nyitó oldalán található meg. A beszámolók, számonkérések módja és helye tantárgyspecifikusan változhat, erről mindig az adott tantárgy oldalán kell tájékozódni.

Kérjük, hogy a beküldési határidők betartására nagyon figyeljenek, hiszen a tanév sikeres lezárásának feltétele a beadandók, dolgozatok teljesítése.

Kérjük a Szülőket, hogy mindenképpen jelezzék az osztályfőnöknek, amennyiben gyermekük bármilyen oknál fogva nem tudja tartani a leadási határidőket!

A tantárgyi értékelést továbbra is a Kréta felületen vezetjük.

Kérjük a kedves Szülőket, hogy az online felületek használatában, tanulásban támogassák gyermekeiket, biztosítsák számukra a tanuláshoz szükséges időt! Kísérjék figyelemmel a haladásukat az e-Kréta felületen, probléma esetén (elveszett Kréta-belépési kód) kérjük, keressék az osztályfőnököt!

Jó munkát kíván:
az iskola vezetősége és tanári kara


A megadott táblázatok szerint, a tantárgyakból minden nap éjfélig kell elküldeni a beadandót.

A tantárgy neve után írt PTL. jelzés azt jelenti, hogy csak páratlan héten, a PS. jelzés, azt, hogy csak páros héten kell elküldeni a kért anyagokat. Tehát ezeknél a tárgyaknál kéthetenként van leadási határidő. (Azt, hogy éppen melyik fajta hét van, ITT megtekinthetitek)

Vajda Hangjára és Osztálycsoportokba kikerült az egyéni leadási határidők, de innen is letölthető és megtekinthető az alábbi linkeken:

Órarendek