Tips kontorprogrammer

I denne seksjonen kan du finne tips om bruk av ulike kontorprogrammer.

Excel maler:

"Slik kan du bruke Excel- ark til "alt" (Teknisk ukeblad). Noen utdrag fra artikkelen:

"Nettstedet Vertex42 er et av nettstedene som gir et godt bilde på Excel-arkenes allsidighet. De har utviklet hundrevis av anvendelige, gjennomtenkte og lekre regneark-maler til gratis nedlasting. Alle regnearkene støtter Excel, men en god del av dem har også egne versjoner for Apache OpenOffice og Google Docs."

"Prosjektledelse: Regneark er kanskje prosjektlederens aller beste venn.Det fins et hav av dedikert programvare som for ulike prosjektoppgaver, men et regneark er langt mer tilgjengelig og gjør det mulig å jobbe fra hvilken som helst PC.Et utbredt verktøy er et såkalt Gannt-skjema som gir en overordnet prosjekt-timeplan og som visualiserer en tidslinje for alle prosjekter."

"Regneark tar ikke lang tid å lære seg. Men i den enkle programvaren ligger det gjemt et hav av skjulte funksjoner og bruksområder. Den som ønsker å bli en allvitende regneark-guru som kjenner hver krok i programmet har en lang vei framfor seg. Men Lifehacker har en solid guide som lærer deg å bli en såkalt"Spreadsheet Ninja"."

Har du tips til andre nyttige ressurser? Send en melding til redaktøren!