Garage Band

Post date: 11/10/2016 10:59:23

 • Garage band és , per a molts, la millor aplicació musical per a tauletes. Permet:Utilitzar gestos Multi-Touch per tocar pianos, òrgans, guitarres, percussió.
 • Connectar una guitarra elèctrica i tocar a través d'amplificadors clàssics i efectes de pedal.
 • Utilitzar el micròfon incorporat o una guitarra per a gravar o capturar qualsevol actuació.
 • Barrejar fins a vuit pistes per crear una cançó que es pot compartir.
 • Percudir amb els kits de bateria acústica i electrònica .
 • Enregistrar veu mitjançant el micròfon incorporat, amb efectes de so.
 • Compta amb un sampler per crear un instrument de sons gravats, que després es poden tocar en un teclat.
 • Tocar acords amb el teclat o amb les les guitarres acústiques i elèctriques, o desencadenar patrons d'acords.
 • Arrossegar instruments de percussió sobre una reixeta de bateria electrònica per crear els teus propis ritmes .
 • Organitzar i barrejar la seva cançó amb un màxim de vuit pistes amb instruments Touch, enregistraments d'àudio, i els bucles.
 • Retallar i col·locar fragments musicals on es vulgui
 • Utilitzar el mesclador per ajustar el volum de cada pista (solistes o anul·lar qualsevol pista o ajustar panorama, la reverberació i l'eco
 • Utilitzar més de 250 loops professionals pregravats
 • Compartir les cançons, enviant-les directament per email o bé exportant i afegir-lo a la biblioteca d'iTunes del Mac o P

Garage Band per a Mac

El GarageBand us ofereix un complet estudi de música perquè pugueu crear la vostra música i compartir-la amb tothom. Al GarageBand podeu compondre cançons, sons de trucada i altres tipus de projectes.

Crear els vostres projectes musicals

El GarageBand us permet expressar la vostra creativitat musical tant si sou un professional com si n’esteu aprenent. Podeu crear un nou projecte i després afegir-hi bucles, gravar la vostra veu o instrument, arranjar i mesclar el projecte i compartir el projecte acabat amb tothom que vulgueu.

Gravar veus i instruments musicals

Graveu la vostra veu o un instrument o qualsevol so que pugueu captar amb un micròfon. Graveu una guitarra elèctrica utilitzant amplificadors i efectes de guitarra de qualitat professional. També podeu tocar i gravar un instrument de programari al GarageBand.

Afegir bucles Apple Loops

El GarageBand incorpora una àmplia col·lecció de bucles Apple Loops que podeu afegir als vostres projectes. Podeu buscar bucles, previsualitzar-los i afegir-los a un projecte simplement arrossegant-los i deixant-los anar i, després, els podeu ampliar fins a la durada que vulgueu. Quan afegiu bucles gravats a diferents velocitats o en diferents claus musicals, tots es reproduiran a la mateixa velocitat i en la mateixa clau.

Arranjar i mesclar la vostra música

A la zona Pistes podeu arranjar els passatges que contenen les vostres gravacions, bucles i arxius importats. A l’editor podeu moure, retallar i canviar de nom els passatges, així com fer-hi altres edicions. A continuació, mescleu el projecte per equilibrar els nivells i crear una sensació d’espai, i afegiu automatització per crear canvis en el temps.

Fer canvis globals

Podeu manipular diferents aspectes globals d’un projecte mitjançant la pista d’arranjament, la pista de tempo i la pista de transposició. També podeu afegir un vídeo i, després, accedir a la pista de vídeo per veure els fotogrames del vídeo i sincronitzar-los amb els esdeveniments musicals. Podeu controlar el volum global d’un projecte amb la pista mestra.

Aprendre a tocar la guitarra o el piano

Podeu aprendre a tocar la guitarra o el teclat utilitzant les lliçons que s’inclouen al GarageBand. Podeu tocar una lliçó i veure les instruccions del professor junt amb la notació musical, els símbols dels acords i les digitacions animades. Podeu repetir les seccions que vulgueu practicar, alentir la lliçó per aprendre una part difícil i canviar la mescla d’instruments. També podeu tocar en paral·lel i veure una valoració de com ho heu fet. Les lliçons bàsiques són introductòries, i a les lliçons d’artistes trobareu cançons ensenyades pels artistes mateixos.

Compartir la vostra música amb altres persones

Quan acabeu el projecte, podeu compartir-lo a l’iTunes, a l’iCloud o al SoundCloud, compartir-lo mitjnaçant l’AirDrop o mitjançant el MailDrop, exportar-lo al disc o gravar-lo en un CD. També podeu crear una melodia per a l’iPhone a partir d’una plantilla o d’un projecte existent.

Podeu utilitzar els enllaços de l’esquerra per veure informació sobre la interfície del GarageBand (“visió general”), la connexió d’equips de música i la manera de treballar amb projectes o pistes del GarageBand, entre altres temes.

La finestra del GarageBand

A la finestra del GarageBand podeu crear i reproduir projectes. La finestra del GarageBand està organitzada en diverses zones per ajudar-vos a centrar-vos en diferents aspectes del projecte, com ara la gravació, l’arranjament i l’edició. Els botons de la barra de control permeten mostrar o ocultar les diverses zones de l’aplicació.

Les zones principals de la finestra del GarageBand són:

  • Zona Pistes: Serveix per gravar passatges d’àudio i MIDI, afegir bucles Apple Loops i altres arxius multimèdia i arranjar els passatges per construir el vostre projecte.
  • Barra de control: Conté els controls de transportació que es fan servir per controlar la reproducció del projecte, botons per mostrar i ocultar les diverses zones del GarageBand i botons per a altres funcions que s’utilitzen amb freqüència.
  • Biblioteca: Podeu canviar el so d’una pista seleccionant un nou patch a la biblioteca, així com desar els vostres patches personalitzats.
  • Smart Controls (controls intel·ligents): Un conjunt simplificat de controls visuals que podeu utilitzar per modificar ràpidament el so del patch actual.
  • Editors: El GarageBand conté un conjunt d’editors format per l’editor d’àudio, l’editor de rodet de piano, l’editor de partitura i l’editor Drummer (editor de bateria), que podeu utilitzar per efectuar canvis precisos en passatges individuals i al seu contingut.
  • Bloc de notes: Conté zones de text on podeu crear, visualitzar i editar notes del projecte
  • Explorador de bucles: Dóna accés a la biblioteca incorporada de bucles Apple Loops perquè pugueu buscar i previsualitzar bucles i afegir-ne al projecte.
  • Explorador multimèdia: Podeu afegir arxius d’àudio i de vídeo des de l’explorador multimèdia.