2009-08-02

KVARNBYN YHTEISALUEIDEN HOITOKUNTA

PÖYTÄKIRJA 2.8.2009

Aika: 2.8.2009 klo 18

Paikka: Humaljärven veneranta

Läsnä: Jarmo Suihkonen (puheenjohtaja+sihteeri), Hans Holopainen, Alpo Mustonen

1. KOKOUKSEN AVAUS

Puheenjohtaja avaa kokouksen kello 18.00.

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Kokous on laillinen ja päätösvaltainen, kun se on kutsuttu koolle vähintään viikkoa etukäteen, ja paikalla on puheenjohtaja/varapuheenjohtaja ja vähintään yksi muu jäsen tai varaedustaja. Kutsut on lähetetty 5.7. ja hoitokunta oli paikalla täysilukuisena eli päätösvaltaisena.

3. TOIMENPITEET LUVATTOMIEN VENEIDEN SUHTEEN

3.1 Veneistä saadut ostotarjoukset

3.2 Yhteiskäyttöehdotus

Viisi osakaskiinteistöä oli ilmoittanut kannatuksensa ajatukselle, että 1-2 hyväkuntoista venettä jätettäisi osakkaiden yhteiskäyttöön Humaljärvelle ja/tai Meikolle. Mikään osakaskiinteistö ei ole ilmoittanut vastustavansa 19.5. osakaskunnan kokouksessa esiin noussutta yhteisveneajatusta.

3.3 Hoitokunnan päätös

Kaikki veneet myydään korkeimmat tarjoukset tehneille.

Jarmo Suihkonen ottaa yhteyttä veneiden saajiin ja sopii kauppakirjojen allekirjoituksesta ja veneiden luovutuksesta. Veneet maksetaan Suihkoselle, joka tilittää ne osakaskunnalle heti kun osakaskunnan tili on avattu.

4. MUUT ASIAT

Käräjäoikeudesta saatiin kuluneella viikolla vahvistus sille, ettei kukaan ole valittanut 19.5. osakaskunnan kokouksesta. Puheenjohtaja lähetti kyseisen todistuksen perjantaina edelleen Uudenmaan TE-keskukseen, jotta he saattavat sääntöjen vahvistamisen loppuun.

Kun säännöille on saatu vahvistus eli järjestäytyminen on virallistettu, haetaan osakaskunnille Y-tunnukset ja avataan pankkitili osakaskunnan kokouksessa päätetyn mukaisesti.

5. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 18.20.

Kirkkonummella 2.8.2009

Jarmo Suihkonen

puheenjohtaja