E-lijn

Geen examen E-lijn. Wel 2 groepswerken en studium generale.


Meer info kan je steeds terug vinden op de ECTS-fiche.

Onderdelen

Arbeidsgeneeskunde

1 deel van het jaar doet deze opdracht in het 1ste semester tijdens de thesisweken, het andere deel in het 2de semester. Je krijgt in je groepjes van V-lijn een opdracht in verband met arbeidsgeneeskunde. Eerst krijg je een infosessie in het auditorium. Nadien zit je samen met een arbeidsgeneesheer om je casus en opdrachten te bespreken. In groep moet je dan de vragen oplossen, een verslag schrijven en een presentatie maken. In de tweede sessie moet je dan je presentatie geven aan een andere groep.

Beleidsnota

Dit is een opdracht die over heel het jaar loopt. Je krijgt in het auditorium een infosessie en nadien moet je 4x in het jaar samenkomen met je groep. De eerste sessie wordt je begeleid door een dokter waarin het onderwerp van je beleidsnota wordt uitgelegd en een taakverdeling wordt gemaakt. Nadien kom je nog 3x samen over heel het jaar. Van elke sessie wordt een verslag geschreven en na de tweede sessie een voorlopig verslag ingediend, waarbij je dan voor sessie 3 feedback van je dokter krijgt.

Studium Generale - Mentorsessie

Om te slagen voor E-lijn moet je opnieuw 3 verslagen van Studium Generale maken en zien dat je portfolio van de mentorsessies in orde is.