בתי הספר היסודיים

בית ספר "וייצמן"

בשנת 1976, מנה בית הספר 900 תלמידים, 44 מורים, 27 כתות (24 כתות רגילות, 3 קבוצות לחינוך מיוחד).

חנה כספי מנהלת את בית הספר עד שנת 1978 ומסיימת 11 שנות ניהול. מחליף אותה בנימין דאובר.

בשנת 1979 נפתחת חטיבת הביניים בקרית החינוך , בוגרי כיתה ו' עוברים לחטיבה, ואילו בוגרי כתה ז' ממשיכים לסיים את כיתה ח' בבית הספר וייצמן.

בית ספר "רמז"

בשנת 1978 נפתחת חטיבת הביניים בקרית החינוך , בוגרי כיתה ו' עוברים לחטיבה, ואילו בוגרי כתה ז' ממשיכים לסיים את כיתה ח' בבית הספר "רמז"

בשנת 1979 הופך בית הספר לשש-שנתי.

ב- 1979 נכנסה תמימה אהרון לנהל את בית הספר "רמז".

המבנה הראשון, הבסיסי, הוא בן שתי קומות , 4 כיתות בכל קומה שהשתיים העליונות היו עם דלת מבדלת שלצורך אירועים, לא היה אולם בכלל, היינו פותחים את הדלת המתקפלת והיה מתהווה אולם אחד. עוד מבנה, מקביל, בדיוק באותה מתכונת, אבל בלי הדלת המבדלת הזאת. שני בניינים מקבילית זה לזה. עם חצר עפר גועלית באמצע. כל החצרות , חצרות עפר.

כשאני הגעתי מפעל ההזנה (המסעדה) כבר לא היה קיים. אצלי היו שיעורי כלכלת בית שלא היו באף בית ספר אחר כבר, היו שיעורי חקלאות שלא היו באף בית ספר אחר, גידלו ירקות, היו ערוגות וגידלו ירקות , והיו כל מיני דברים שכבר לא היו בבתי ספר אחרים.

כשהגעתי לבית ספר "רמז" הפכתי מיד את המקלט לחדר מחשבים. (1978)

תמימה אהרון

בית הספר "כצנלסון"

שבתי לבית הספר ב- 1966 כמורה. בית הספר שכן במבנה שהכרתי, אבל נותרו עוד מספר צריפי עץ ונוסף אולם התעמלות. היו כיתות א'-ח' מקבילות , לעיתים אפילו 3 כיתות מקבילות והיו גם מחזורים גדולים של 4 כיתות מקבילות.

שרה חכם שחזרה כמורה

מחזור כה' סיים בשנת 1976