Hoorn, 1500.

Plaatsingsdatum: Apr 18, 2011 9:42:53 AM

In het kader van de mastercompetitie toog een aantal GA-atleten onder leiding van non-running-captain Lucas naar Hoorn. Het doel was 4500 punten en uitzicht houden op plaatsing voor de finale. Er zijn veel goede prestaties geleverd, we hebben ongeveer 4770 punten gescoord.

Een week na een marathon-pr in Ierland liep Emiel Nales een 800-pr in 2.17,60, sneller dan de prognose. Frans verbeterde zijn seizoenspr met ruim 10 seconden naar ongeveer 4.54.

Jacob had kunnen klagen over de warmte, deed dat niet en liep na 4 kilometers in 3.30 een laatste in 3.21, voor een tijd van 17.21, sneller dan de prognose.

Na een behoudend gelopen race (1e ronde achter Frans) liep ik zelf een 1.500 in 4.42. Ik werd er 4e in mijn serie mee en scoorde na Jacob Vos de meeste punten voor het team.

In de estafette heb ik nog een 400 (ongeveer 61,5") en Jacob nog een 200 (in ongeveer 31,2") gelopen.

Volgens mijn telling staan we na deze 1e competitieronde over beide poules gezien 13e. Om de finale te halen moeten we na de tweede ronde 12e of hoger staan. Mogelijk, maar niet makkelijk. Misschien kan Kor nog een 1.500 inbrengen?