Uge 45- 2019

Forrige nyheder kan læses her


Serie 3 hold 1 har på hjemmebane spillet mod Tårs 2.

Resultatet blev et meget stort nederlag på 2-6.

Poul H. Pedersen (7,85) var rigtig i sit es. Med hård hånd styrede han således begivenhederne fra start til slut. Den gode indsats gav derfor sluttelig en yderst komfortabel sejr.

Desværre blev det skønne spildte kræfter, idet Poul Erik Thomsen (4,04), Kurt Toft (2,97) og Egon Jørgensen (4,63) ikke kendte deres besøgelsestid. Efter en flad indsats blev det således til lutter klare nederlag.

Old boys hold 1 og hold 3 var oversidder i denne spillerunde


Hold 1 har slappet af. Der er således ikke foretaget noget ekstra i den anledning. Modsat har holdlederen for hold 3 været særdeles produktiv.

Til den kommende turneringskamp, som afvikles i Skagen er der efter forlydende allerede lavet aftale med servicevogn ligesom forplejningszone er under etablering i omegnen af Hulsig. Holdopstillingen holdes tillige tæt ind til kroppen.

Spændende er det således, hvordan denne dagsmarch til Skagen vil forløbe.

Mere herom når resultatet af kampen foreligger.

2-mands hold 2 har på udebane spillet mod Tårs 1.

Resultatet blev uafgjort 2-2

Bo Engmann (18,50) blev presset gennem det meste af dysten. Derfor var han rigtig på dupperne. Med spil af virkelig høj kvalitet jagtede han kegler i en sådan hast at dommeren næsten fik splinter i fingrene. Den eminente indsats blev da også på bedste vis omsat til en tårnhøj sejr.

Casper B. Caspersen (7,08) havde ikke det kendte flow over spillet. Efter en meget ringe indsats, måtte han sluttelig indkassere et noget unødvendigt nederlag.

Bo Engmann...

...storspillede og tog en meget sikker sejr.