Uge 18 - 2019

Forrige nyheder kan læses her

Finaleplads i Søgaard Cup

Joakim Nielsen (33,62)

Joakim Nielsen (33,62) har været i Hjørring for at spille femte runde, som er semifinale, i Søgaard cup i keglebillard.


Ulempen ved udebane så man ikke meget til, idet han i første kamp strøg ud over stepperne. Modstanderen blev således efterladt i startområdet. Med en højeste serie på 156 og et særdeles flot gennemsnit på 39,22 kunne der således sluttelig noteres en meget overbevisende sejr.

I den følgende kamp satte han sig igen tungt på opgøret, Med en højeste serie på 136 point blev der nemlig hurtigt skabt behørig afstand. Skruen blev holdt i vandet, så selv om hjemmebanefavoritten, Jørgen Nielsen bed en smule fra sig fik han på bedste vis held til at neutralisere alle tiltag. Med et gennemsnit på 33,62 kom en ny flot sejr således sikkert i hus.

Den afsluttende kamp kom der ubevidst en smule mere pres på. Alle tiltag fra modstanderen blev der dog omgående svaret igen på. Med en serie på 124 point trak han endda behørig afstand. Efterhånden som kræfterne svandt ind blev autopiloten slået til. Med et gennemsnit på 29,42 kom således endnu en sikker sejr ind på tavlen.

Med lutter sejre tog han sig sikkert af førstepladsen i puljen, og dermed blev adgangen til årets finale i Søgaard Cuppen sikret på en meget overbevisende måde. Totalgennemsnit for de tre semifinalekampe blev på 33.62.

Den sidste finaleplads var der anderledes kamp om. De tre øvrige deltagere i puljen sluttede nemlig alle med to matchpoint. På bedste snitprocent slap Jørgen Nielsen, Hjørring gennem nåleøjet, og således gør han Joakim følgeskab til årets finale i Søgaard Cuppen.

Finalen i Søgaard Cuppen afvikles iøvrigt i Hjørring BK´s lokaler den 25. maj.

Landsfinalen for fri carambole

Hold 2

Skulle afvikles i Assens Billard Klub er efter aftale mellem DDBU og de deltagende hold blevet udsat i 14 dage på grund af konfirmation. Landsfinalen afvikles derfor den 25. og 26. maj i Assens Billard Klub.