Uge 14 - 2019

Forrige nyheder kan læses her

Du kan læse om DM afviklet i Hjørring, videre til kredsfinale, landsfinale og sensationel info til et af holdene...

Serie 3 hold 2 spiller kredskamp torsdag den 11. april på udebane mod Asaa 2.


Holdleder Thorvald Jørgensen har til denne kamp givet genvalg til Poul H. Pedersen og Kurt Toft mens der desværre er afbud fra Poul Erik Thomsen.

Reserve er endnu ikke udpeget, men det vil ske umiddelbart op til kampen.

Holdlederen har dog meldt ud, at han forventer en klar sejr efter en spændende holdkamp. Tiden vil vise det.

Semifinalen i seniorcuppen afvikles i Arden Billard Klub lørdag den 13. april.


Via en intens jagt på grandprix point gennem hele sæsonen har Poul Erik Thomsen I kraft af sin slutplacering som nummer 32 på Grandprix listen kvalificeret sig til deltagelse i semifinalestævnet.


På grund af en opstået skade, må han desværre trække sig fra dette stævne.

Fri carambole hold 2 har som kredsvinder kvalificeret sig til deltagelse i Landsfinalen


Landsfinalen afvikles den 11. og 12. maj i Assens Billard Klub.

Holdets modstandere bliver ved denne lejlighed Rønne 2, Assens 1 og Nexø 1.

Oprykning til 1. division

og DM afvikling i Hjørring

Vore naboer, Hjørring Billard Klub, har i weekenden stået for afviklingen af Dansk Mesterskab i individuel keglebillard for eliten. Mændene har været gennem kvalifikation, og de 16 bedste herfra og 8 kvinder deltog i stævnet.


Blandt de aktive spillere havde Sindal BK ingen deltagelse. Alligevel var klubben repræsenteret ved afviklingen af stævnet. Joakim Nielsen og Michael Fischer havde nemlig givet arrangøren, HBK, tilsagn som frivillige hjælpere med dommergerning/listefører m.m.. På tilskuerrækken så man ofte Thorvald Jørgensen. Alle havde en god og lærerig weekend, idet der i de fleste kampe blev vist masser af flot keglebillard.


I en pause mellem dommergerningen faldt der pludselig en appelsin ned i SBK´s turban. En repræsentant fra Den Danske Billard Unions turneringsudvalg havde nemlig et rigtig godt tilbud til klubben. I kraft af den gode præstation i den nu afsluttede sæson i 2. division Vest, hvor det sluttelig blev til en meget flot andenplads, blev der nemlig tilbudt et wildcard til 1. division i keglebillard i kommende sæson. Efter en meget kort betænkningstid greb bestyrelsen og spillerne handsken og meddelte Unionen ja tak til oprykningen til 1. division.


Danmarksmester hos mændende blev Thomas Bræck, Vejby efter finalesejr over klubkammeraten Ole Nymark. Hos kvinderne blev det forhåndsfavoritten,Charlotte Sørensen, Holbæk, der trak det længste strå efter en overbevisende sejr mod Susanne Vennersdorf, Viborg BC.