Nyheder

Holdene

indsendt 21. jul. 2017 03.29 af Karsten Brath

Nu er holdene tilpasset for sæson 2017/2018 og link vedr. kampe og resultater er tilpasset. Ergo vi er klar til næste sæson.

Landsfinale i A-rækken

indsendt 14. maj 2017 11.57 af Karsten Brath

Landsfinalen i individuel keglebillard klasse A, som Jesper Holmberg via andenpladsen i Regionsfinale Vest havde kvalificeret sig til, blev lørdag den 13. maj afholdt på Sjælland med Hvalsø BF som arrangør.

 

I den første kamp var den lange rejse en stor faktor. Koncentrationen var således ikke den bedste. Til alt held havde Elo Breumlund fra Struer BK det på samme måde. Det blev således en meget rodet og uskøn affære. Med et beskedent gennemsnit på 24,00 lykkedes det sluttelig at hive en smal sejr i hus.

 

I den følgende kamp mod Bjarne Ishøj, Hvalsø BF var der helt andre boller på suppen. Koncentrationen blomstrede, og tempoet i spillet blev nøje afstemt. En serie på 268, som i øvrigt senere viste sig at blive stævnets højeste, tog fuldstændig brodden af modstanderen. Stille og roligt kunne der således trilles en overordentlig sikker sejr i land. Gennemsnit for kampen blev på hele 75,00.

 

Efter to spillede runder af puljen havde Jesper Holmberg således maksimumpoints akkurat som den ventende modstander, Martin Rex Olkjær fra Helsingør SBK. Jesper havde dog fordel af højeste total gennemsnit, og således ville han trække det længste strå bare ved uafgjort.

 

Kampen mellem disse to kamphaner blev en meget spændende affære. Der stod således meget på spil, og skiftende føringer undervejs satte således aktørerne under et voldsomt pres. Modstanderen manglede 14 points og brændte, hvorefter Jesper (39,47) bragte sig i en særdeles gunstig situation. Da der manglede sølle otte points lå der en såkaldt direktør med træk til rødt og ventede. Ved stødets udførelse faldt klappen desværre i, hvorved det hele endte med et ordentlig loop. Efter denne kæmpe kikser fik modstanderen nu en uventet chance. Stødet blev kikset, men af uforklarlige årsager fandt spilleballen alligevel frem til keglefeltet. Herfra kom de resterende points også på kontoen.

 

Med dette meget unødvendige nederlag blev Jesper Holmberg således henvist til andenpladsen og dermed sølvmedalje i årets landsfinale.


Stort tillykke til Jesper.

Uge 16 - 2017

indsendt 25. apr. 2017 11.30 af Karsten Brath

Som nævnt i sidste indlæg har vi deltagelse i regionsfinaler. Denne uge har vi har vores stabile 2-mands hold i kamp.

Erik har lavet et sammendrag af Thorvald og Michaels deltagelse og resultaterne, læs derfor det vedhæftet dokument.

Uge 14 - 2017

indsendt 25. apr. 2017 11.27 af Karsten Brath

Turneringen er slut og der skal snart gang i regionsfinalerne m.v., hvor vi har deltagelse i et par af disse - det bliver der berettet om de næste uger.

Denne uge har nogle deltaget i en senior cup og et old-boys stævne. Du kan læse om resultaterne m.v. i det tilknyttet dokument.

Uge 13 - 2017

indsendt 4. apr. 2017 10.15 af Karsten Brath

Det har været en spændende uge, hvor Jesper Holmberg deltog i regionsfinale, samtidig har nogle af holdende deltaget i kampe, hvor resultatet var afgørende for deres videre deltagelse i det videre spil.

Læs Eriks beretning herom i det vedhæftet document.

Uge 12 - 2017

indsendt 27. mar. 2017 21.46 af Karsten Brath

Der bliver færre og færre kampe at berette om, da turneringen er ved at være færdig for denne sæson. Der er heldigvis lidt at berette om, så god læsning.

Forårscup

indsendt 27. mar. 2017 21.43 af Karsten Brath

Traditionen tro, blev Forårscuppen afviklet efter generalforsamlingen.

Præmiesponsorer var her: Mammas, Sparekassen Vendsyssel, Superland, Jyske Bank, Frisør Lindrup, Superbrugsen, Frisør Willy, Jane Sko, Brunø, Erling Christensen Møbler, Spar Nord Bank og Matas.

 

Deltagerne blev fordelt i fem puljer efter den enkeltes registrerede gennemsnit. De fem puljevindere og de tre bedste to´ere ville slippe gennem nåleøjet til de afsluttende cupkampe. Der blev således gået til vaflerne fra alle sider for at sikre det bedste udgangspunkt.

 

Puljevindere blev: Jesper Holmberg, Hans Chr. Jørgensen, Jørn Brath, Egon Jørgensen og Casper Caspersen. Bedste to´ere blev: Michael Fischer, Thorvald Jørgensen og Kjeld H. Jensen.

 

Efter at have seedet spillerne til afviklingsstigen var man nu klar til kvartfinalekampene, hvor det var vind eller forsvind. Her blev der sikre sejre til Jesper, Casper, Kjeld og Michael. Disse fire var således sidst på eftermiddagen klar til at tørne ud i semifinalerunden.

 

Jesper tog stikket hjem mod Casper og Kjeld sled sig til en smal sejr mod Michael.

 

Årets finale blev således et brag mellem Kjeld og Jesper. Jesper tog teten fra start. Kjeld var derfor på vej ned i sækken. Pludselig fik han dog ny morgenluft. En god serie, og der var igen lidt spænding om resultatet. Jesper havde dog fortsat de bedste muligheder, men han udnyttede dem ikke. Således kunne Kjeld slæbe sig over stregen til den helt store triumf. Således fik klubbens æresmedlem som den første sit navn på den nye FORÅRSCUP-pokal.

Generalforsamling

indsendt 25. mar. 2017 04.08 af Karsten Brath

D. 25/3-2017 blev generalforsamlingen afholdt. Der var 21 fremmødte, som startede med kaffe og rundstykker.

Bestyrelsen foreslog Thorvald Jørgensen som dirigent for dagens generalforsamling. Han blev godkendt og modtog valget.

Thorvald styrede fint slagets gang gennem dagsordnen. Beretning fra formand Ulrik Nielsen og turneringsleder Poul Erik Thomsen blev fremlagt. Regnskabet gennemgik Karsten Brath.

Undervejs var der nogle gode drøftelser, hvor deltagerne fint bød ind. Bl.a. vedr. Sindal Open, hvor der er ønske om afholdelse af dette arrangement. Bestyrelsen ville godt være med, men der skulle stille nogle frivillige hjælpere. Michael og Erik ville gå videre med dette. Thorvald havde fremsat et forslag med 4 alternativer, som blev drøftet uden vedtagelse.

Årets SBK'er var der 3 indstillet til - Thorvald Jørgensen, Erik Brogaard og Jens Kallehauge. Valgt faldt på Thorvald Jørgensen - TILLYKKE.

Kurt Rasmussen og Karsten Brath var på valg til bestyrelsen og modtog genvalg - der var ingen protester. Ivan Simonsen ønskede at udtræde af bestyrelsen p.g.a. helbreddet. Der var forskellige forslag, hvor Egon Jørgensen takke ja og blev dermed valgt.

Suppleanterne blev Laila Knudsen og Thorvald Jørgensen.
Revisor er KSK Pedersen og Erik Brogaard

Thorvald kunne afslutte generalforsamlingen med tak for god deltagelse, samt ro og orden.

Herefter kunne Forårscuppen gå i gang.


Uge 11 - 2017

indsendt 20. mar. 2017 06.48 af Karsten Brath   [ opdateret 25. mar. 2017 00.16 ]

Der er spillet en del kampe i ugens løb i den almindelige turnering, men vi har også haft deltagelse i kommunemesterskabet og regionsfinale - læs mere herom i Eriks udmærket beretning.

Uge 10-2017

indsendt 19. mar. 2017 03.32 af Karsten Brath

Ballerne trillede ikke den rigtige vej for SBK denne uge, måske spillerne trænger til ferie/pause - sæsonen nærmer sig sin afslutning.

Læs om kampene i det vedhæftet dokument.

1-10 of 255