Om os

Starten

Sindal Billard Klub blev stiftet i 1974. 70'erne var tiden, hvor billardklubber skød frem i lyset. Vores start blev i et lokale i Østergade 8 (den gamle Sparekasse) og med 1 bord.

Stiftende generalforsamling blev afholdt d. 14/1-1974, hvor Hans Jørgen Ørum blev formand. Han blev senere afløst af Poul Jensen.

Et bord blev hurtigt for lidt og vi flyttede til lokalerne på Hjørringvej 49 (hos Købmand Budolfsen) og yderligere et bord blev anskaffet - begge keglebillardborde.

Første mester

I 1978 fik Sindal Billard Klub sit første mesterskab, idet Thomas Gaihede blev Jysk Mester i keglebillard klasse B.

Medlemstallene

Ja, det svinger op og ned. Lavest var i 1983, hvor vi talte 14 medlemmer. Den daværende bestyrelse vedtog, at det skulle ændres. Der blev gjort forskellige tiltag og i 1985 havde Sindal Billard Klub hold i Jyllandsserien (Kaj Kristensen, Knud S. K. Pedersen, Rysholt Poulsen, Erik Brogaard og Karsten Jensen) - de blev endda Jydsk Mester.

1987 anskaffede klubben 2 nye borde og i 1989 flyttede vi til et af hallens mødelokaler. Nu talte vi 80 medlemmer. i 1992 flyttede vi til de nuværende lokaler, hvor vi nu havde 3 keglebillardborde og 2 caramboleborde. I dag har vi 4 keglebillardborde og 1 carambolebord.

Division

I 1996 fik Sindal Billard Klub et hold i 1. division. Vi fik også gang i nogle kvinder og bl.a. Susanne M. Sørensen har trukket metal til klubben. Et hold i kvindedivisionen er det også blevet til.

Jubilæum

Tænk sig, at 25 år er gået og jubilæet blev fejret. I julæumsåret havde vi 10 hold og ca. 50 medlemmer. Vi har gennemårene vundet bl.a. 7 Danmarksmesterskaber, 14 Jyske Mesterskaber.

Fremtiden

Sindal Billard Klub består stadig, vi kunne godt ønske os lidt flere medlemmer - alle er velkomne og vi står altid klar til, at hjælpe dig igang.