Mindeord for Kaj Kristensen

Det var en trist dag, da vi modtog meddelelsen om Kaj Kristensens død. Som medlem af Sindal Billard Klub næsten siden klubben blev stiftet i 1974, kendte alle Kaj. Ikke bare kendte, men holdt af og var meget glade for. Kaj har haft stor betydning for klubben, han var der, da klubben var trængt, og hans indstilling til arbejdet i og omkring klubben, har altid været meget positiv. Han havde den helt rigtige klub ånd, nye medlemmer blev modtaget med åbne arme. At spille en billard kamp med Kaj var meget lærerigt, gode råd om spillets finesser delte han gladeligt ud af. Kaj har aktivt deltaget i klublivet, han har spillet turneringskampe, samt deltaget i individuelle turneringer i mange andre klubber. Kaj var til det sidste en meget habil billard spiller, selv om synet drillede lidt, var han stadig en af vore dygtigste oldboys spillere. Udtrykket ”nu danser Kaj” kender vi alle, det var når han havde stødt til ballen, så fulgte han på lette trin bolden rundt på banen. Der bliver tomt onsdag formiddag, når alle vi gamle mødes til et lille spil, Kaj bliver savnet, også ved kaffebordet, hvor mange gode historier og fortællinger er kommet fra denne dejlige mand. Ikke bare i Sindal Billard Klub vil det blive et savn, men i alle de klubber hvor han har deltaget, vil rigtig mange savne besøg af Kaj.

Vi fik installeret vores nye stolelift, for at lette adgangen til klubben, i ugen før Kaj døde. Ikke mange har glædet sig så meget til denne hjælpemiddel som ham, så det er uretfærdigt, at han ikke nåede at få glæde af den.

Det er et stort tab for os, men det er selvfølgelig også et stort tab for familien. Vi tænker meget på Inga og den øvrige familie i denne svære tid.

Æret været Kaj Kristensens minde.