Uge 13 - 2019

Forrige nyheder kan læses her

Der er de sidste uger skrevet at turneringen er ved at nå sin afslutning...nu er den ordinære turnering slut. Herunder kan du læse om de sidste hold-kampe.

Fri carambole hold 3 har på udebane spillet mod Tårs 2.

Resultatet blev uafgjort 2-2.

Joakim Nielsen (2,26) leverede en fremragende indsats. Da modstanderen lagde sig i samme rille, blev opgøret både velspillet og særdeles spændende. Close race blev det således helt hen i slutfasen. Her havde han held til at trække en smule fra. Således lykkedes det til sidst at hive en smal sejr i land.


Ulf Gorm Nilsson (0,71) havde denne gang ikke den store punch i handsken. Efter en lidt flad indsats, måtte han derfor sluttelig indkassere et meget klart nederlag.

2-mands hold 1 har på hjemmebane spillet mod Sæby 1

Resultatet blev et alt for stort nederlag på 0-4.

Thorvald Jørgensen (4,66) havde ikke de sædvanlige trylleslag på tapetet. Herved kom han meget hurtigt i den jagende rolle. Noget, der ikke passede ham så godt. Alle forsøg på at hente det forsømte kiksede. Således måtte han sluttelig indkassere et meget klart nederlag.


Poul Erik Thomsen (5,05) havde sine muligheder undervejs. Han formåede dog ikke at slå til, når chancen bød sig. Således måtte han sluttelig tage til takke med et noget unødvendigt nederlag.

2-mands hold 2 har på udebane spillet mod Tårs 2.

Resultatet blev en meget flot sejr på 4-0

Egon Jørgensen (6,22) var rigtig i hopla. Alt gik op i en højere enhed. Herved styrede han begivenhederne fra start til slut. Efter en meget god indsats, kunne han således stille og roligt, trille en meget solid sejr i hus.


Michael Fischer (17,67) ydede en ganske ordinær indsats. Modstanderen havde ved denne lejlighed ikke det store at byde på. Han kunne derfor, uden de store sværdslag, sætte sig meget tungt på opgøret. Slutfacit blev således en overordentlig sikker sejr.

2-mands hold 3 har på hjemmebane spillet mod Tårs 4.

Resultatet blev uafgjort 2-2.

Bo Engmann (8,00) fandt ikke frem til de velkendte omdrejninger i spillet. Han overlod derfor initiativet til modstanderen. Det viste sig hen af vejen at være en fejlslagen taktik. Han halsede nu bagefter. Usikkerheden bredte sig, og således fik han ikke spurten sat mens tid var. Slutfacit blev således et spinkelt nederlag, efter en indsats under middel.


Casper B. Caspersen (15,53) leverede en rigtig god indsats. Alligevel måtte han kæmpe hårdt for at holde modstanderen bag sig. Close race med små skiftende føringer holdt sig nemlig helt hen på opløbssiden. Her havde han held til at rykke sig fri af de snerrende bånd. Sluttelig kunne han således trille en lille sejr i hus.

Søgaard Cup afviklet fjerde runde på hjemmebane

Joakim Nielsen (32,05)

I første puljekamp fik han ikke gang i det polerede spil. Modstanderen var ved denne lejlighed nemlig betydelig skrap. Han havde derfor meget svært ved at komme til orde. Efter en ordinær indsats måtte han sluttelig indkassere et meget klart nederlag. Gennemsnit blev på beskedne 24,00.


I den afsluttende puljekamp var det nu vind eller forsvind. Med dette odds for øje fik han straks fra start koncentrationen til at blomstre. Allerede i tredje indgang satte han skub i løjerne med en serie på 142 point.. Modstanderen havde intet til sit forsvar. Praktisk talt blev han på intet tidspunkt presset. Med yderligere et par gode serier i underkanten af 100 point blev der således yderligere trukket fra. Den sidste trumf kom i spil, og således lukkede han gamet med et pletskud på 110 point. Distancen på 706 point blev nået på kun 16 indgange. mens modstanderen, der stadig rodede rundt i startområdet, strandede på beskedne 58 point. Gennemsnit blev så flot som 44,13.


Med den meget sikre sejr snuppede han andenpladsen i puljen, og dermed avangement til femte runde, Her er der iøvrigt kun 10 spillere tilbage i turneringen.