Uge 34 - 2019

Forrige nyheder kan læses her

Sæsonen er startet og vi har de første resultater. Samtidig er vores nye skjorte blevet indviet og sidst på siden kan du se den.

Old boys hold 2 var på besøg hos Sæby 2.


Resultatet af holdkampen blev uafgjort 4-4

Formanden, Ulrik Nielsen (10,00) gik forrest. Således satte han sig tungt på opgøret allerede i kampens start. Modstanderen blev holdt i et meget solidt jerngreb hvorfor han endte som statist. Den yderst solide indsats gav således en mega stor og meget sikker sejr.


Spørgsmål er der nu mange af. - Startede formanden dagen med en bjesk ?. Vil det flotte gennemsnit være standard for den resterende sæson ?, eller var det kun held ?. Var den nye skjorte knappet rigtig ?. Bliver der hverdag igen ?. Havde han betalt modstanderen for at tage den med ro ? . Spørgsmålene hober sig bare op !

- Der vil naturligvis senere komme en opfølgning herpå. . .


Poul Erik Thomsen (4,00) var meget mådeholden i sit spil. Således ydede han ikke mere end der var nødvendigt for at trække det længste strå. Altså en sikker sejr efter en indsats langt under middel.


Frank Pedersen (4,44) leverede en indsats omkring middel. Herved blev opgøret særdeles spændende. Close race var der således hele vejen. På opløbssiden mistede han desværre et lille skridt, hvorved han sluttelig måtte indkassere et yderst smalt nederlag.


Thorkil Molsen (2,40) var ikke helt oppe i omdrejninger. Ret hurtigt kom han således i problemer. Selv om han kæmpede bravt måtte han sluttelig tage til takke med et meget start nederlag.


2-mands hold 2 har på hjemmebane spillet mod Tårs 1

Resultatet blev uafgjort 2-2

Egon Jørgensen (3,61) har på det seneste været flittig gæst i træningslokalet. Til dette opgør gjorde han desværre ikke brug af de tillærte færdigheder. Således kørte det ikke rigtig for ham, hvorfor alle unoder blomstrede i fuld flor.. Med en indsats langt under middel måtte han sluttelig indkassere et meget klart nederlag.


Michael Fischer (20,14) var ikke kommet i de Amerikanske tilstande, hvorfor sejren ikke var sat billigt til salg. Nej tværtimod lyste han straks fra start af spillelyst og kampiver. Lynhurtigt havde han således skabt sig et solidt forspring. Han gik nu en smule ned i kadance uden det dog på nogen måde bragte noget nerve ind i dysten. Fra spids trillede han således en meget overbevisende og yderst sikker sejr i hus.

Individuelle turnering i keglebillard klasse B, Region Vest på hjemmebane spillet indledende runde.

Michael Fischer (22,39)

Han indledte puljespillet særdeles skarpt, og således havde han hurtigt sat sig på sejrskurs. Den etablerede sikre afstand blev forsvaret og til tider udbygget. Således kunne han ganske ubesværet snuppe en særdeles sikker sejr. Gennemsnit blev på 21,74.


I den følgende kamp blev han på ingen måde sat under pres. Koncentrationen gik således automatisk et par hak ned. På trods af dette havde han dog ingen besvær med at trille en overlegen sejr i hus. Gennemsnit blev på beskedne 15,63.


Efter et lille men tiltrængt hvil, var han nu klar til at påbegynde den afsluttende puljekamp. Her blomstrede energien straks fra start. Med syvmilestøvlerne på strøg han særdeles frisk ud over steppen alt imens modstanderen sad uhjælpelig fast i startblokken. Med et fornemt gennemsnit på 41,67 var han praktisk talt alene på banen. Opvisningen endte da også med en kolo enorm stor sejr.


Med tre flotte sejre på stribe snuppede han således puljens førsteplads og dermed den videre adgang til næste runde.

Old boys stævne i Taars


Fem af klubbens unge drenge, der godt nok er blevet lidt ældre, har deltaget i old boys stævne i Tårs.

Bedst med at kridte køen gik det for Thorvald Jørgensen, idet han efter en lang dag i billardens tegn, endte med at snuppe en ærefuld fjerdeplads i turneringen.

Vores nye skjorter

Model: Michael Fischer