INTRO
                Am numit acest website asa, in ciuda parerii generale ca marele artist ar fi ingropat intr-un cimitir din Los Angeles. Infiintat in august 2009, "Where Is Michael Jackson" incearca sa tina pasul cu tot ce e in nou in acest caz controversat, sa lege indiciile si sa descopere adevarul. 
    Ne intrebam ce s-a intamplat in ultima perioada din viata lui Michael Jackson si, mai cu seama, ce s-a intamplat in acel cutremurator 25 iunie 2009, cand timpul fara Michael Jackson n-a mai curs la fel. Cautam ceea ce se vede si ceea ce e ascuns in spatele declaratiilor de presa, al evenimentelor si al aparitiilor publice. 
    Ii urmarim pe oamenii implicati direct in viata lui MJ, pe cei care au investigat cazul, pe fani, pe jurnalisti si descoperim noi personaje care au jucat un rol important in aceasta disparitie istorica. Nu lasam sa treaca nicio stire fara sa-i descifram mesajul. De fapt, incercam sa nu ne scape nicio stire, fiindca oricare neinsemnat amanunt poate fi cheia catre explicatia finala. Cautam, cautam. Continuam sa stam de paza si sa ducem inainte investigatia. Puteti sa ne spuneti detectivi, logicieni, conspirationisti sau nebuni. Nu renuntam fiindca nu mai e loc de intoarcere, am gasit niste fire esentiale, trebuie sa le urmarim pana la capat. 
    Am trecut prin momente cumplite si noi, ca si fanii care-i aprind lumanari. Ne-am prabusit cand am auzit vestea ca Michael Jackson a murit. Ne-am ridicat si am inceput sa observam, iar din ceea ce am adunat, am inceput sa ne indoim. Am obosit si am fost gata sa abandonam de 100 de ori, dar am revenit si suntem tot pe metereze si dupa trei ani si jumatate. E greu de luptat cu cei ce nu stiu nimic. Am indurat zambetul ironic al celor care nu stiu decat stirile comode, atat de superficiale si atat de aliniate unui adevar care nu face valuri. Noi le cautam pe cele pe care nu le dau toate ziarele si televiziunile. Stim mai mult decat mass media. Ne dorim sa va spunem chiar acum raspunsul pe care-l asteptam de atata vreme, dar deocamdata nu-l stim. Suntem insa, cu fiecare care trece, din ce in ce mai aproape. 
    De-a lungul acestor ani, ni s-au alaturat mai multi colaboratori, care rand pe rand, s-au risipit, au pierdut sirul noutatilor, nu au mai priceput nimic, i-au prins problemele vietii sau pur si simplu au renuntat, preferand sa fie de acord cu toata lumea si sa admita ca Michael Jackson a murit. Sau au crezut ca website-ul e doar un alt spatiu virtual in care fanii se strang sa impartaseasca exclamatii de admiratie fata de MJ. Sunt frumoase astfel de grupuri, dar utile membrilor, nu si lui MJ, care nu se asteapta sa-l iubim astfel, asta stie deja, ci mai degraba sa fim destepti, sa ne traducem corect mesajul. Eu le multumesc celor care au contribuit la mersul inainte al investigatiei, dar mai mult le multumesc celor care zi de zi deschid acest website, in cautarea noutatilor. Daca va veti regasi puterea si pasiunea pentru acest caz, daca vreti sa faceti si altceva pentru Michael, usa ramane deschisa, orice idee e binevenita. 
    Va intrebati de ce vorbesc cand la plural, cand la singular. Website-ul are un proprietar, acela sunt eu. Dar suntem de serviciu la acest proiect doua persoane. Chiar daca apar multe semnaturi in dreptul unor idei, munca sustinuta e cu totul altceva. Nu vrem sa va povestim cate ore pe zi, cate nopti dedicam fiecarei postari. In jocul asta am mai ramas doar eu si mihai-stoica@hotmail.com. Nu e un personaj inventat. E omul care ma ajuta si va ajuta si pe voi. Nu cred ca vrea o medalie, cum nici eu nu vreau. Un singur premiu as accepta: o cina cu Michael Jackson :)  Dar pana atunci, mai va!
    Tot ce stim va spunem. Putine sunt ideile pe care inca nu le-am lansat public. Dar va veni si vremea lor. Sa speram ca e foarte aproape acea zi in care vom sti cu totii Where is Michael Jackson. 

                                                                                                                Camelia Onciu
                                                                                                                 18 octombrie 2012

Pentru cei care vor sa revada vechea pagina, iata aici versiunea din 2009
   


Subpagini (1): iunie 2013
Ċ
Camelia Onciu,
16 sept. 2009, 12:34
Comments