Home : Vinyl Ivan

Nieuw

De meest recente verslagen zijn:


Foto niet getoond

Als een foto niet wordt getoond klik op het x icoon. De foto wordt wel op de Photobucket site getoond. Niet duidelijk is waarom het niet tonen van een foto gebeurd. Google Sites gooit sinds de overgang naar het nieuw platform ook roet in het eten.

Inleiding

De website verzamelt verslagen van audioshows, waar ik bij aanwezig ben geweest. Hierbij pretendeer ik niet volledig te zijn geweest of bepaalde audio-waarheden te verkondigen, maar meer om het gevoel van een show weer te geven. Het plezier omtrent audio en muziek staat voorop. De informatie probeer ik zoveel mogelijk te verifiëren, toch kunnen er enige omissies insluipen. Dit is niet met opzet gedaan! Het maken van foto's is ontstaan om de thuisblijvers, die de show missen toch iets mee te geven van de belevenis en de nieuwtjes. Alle fotoverslagen zijn eerst gepubliceerd op het forum van Hear.nl. Per 2013 heet het forum High-endforum.nl.

Eigen Oren

Alle uitspraken zijn gedaan op basis van eigen oren en voorkeuren ofwel volledig subjectief! Ga daarom altijd zelf luisteren en geniet van wat muziek en een mooie stereo je kan brengen. Neem voor het ontwikkelen van je smaak en het beoordelen van een set altijd je eigen muziek mee naar een winkel. Ofwel een album of single, die je goed kent. Soms als het wat rustiger is kun je dit ook tijdens demo's op liveshows vragen aan de importeur. Maar meestal draaien zij met hun eigen collectie.

Foto's

Ik flits niet bij het fotograferen, daar mensen komen om te luisteren en ik niet graag de demonstratie en concentratie met een flits wil onderbreken. Daarom zijn de foto’s soms ietwat donker. Verder pas ik geen photoshop of andere fotosoftware toe om de kwaliteit van de foto's naderhand te verbeteren, tenzij anders aangegeven. Sinds 2010 probeer ik fotoverslagen vast te leggen met een Nikon spiegelreflexcamera D5000. Sinds 2017 met een Nikon D500. Deze foto's zijn wél bewerkt met standaard Nikon software.