PODUKA

1dana do
Uskrsa

Kontakt

© Nataša Sajko

O meni

Profesorica sam hrvatskog jezika i književnosti, uglavnom u Medicinskoj školi Varaždin koja se nalazi na sljedećoj e-adresi: www.medskvz.org. Više od sedam godina aktivno sam se bavila novinarstvom u varaždinskoj redakciji Hrvatske televizije te na Varaždinskoj televiziji, a danas s veseljem uređujem školski list "Bilo" koji možete čitati na našoj školskoj stranici. 

Lektorirala sam diplomske, magistarske i doktorske radove, monografije, brošure, informatički časopis "Vinini", a u početku sam se uključila u projekt Državne mature kao ocjenjivač iz hrvatskog jezika. 
Danas se osobito zanimam za projekte Europske unije i sudjelovala sam u više tematskih konferencija o programima o Cjeloživotnom učenju, sudjelovala na kontaktnom seminaru i radionici u Beču o primjeni novih tehnologija u nastavi, koordiniram Comenius-projekt u svojoj školi, napisala sam prijedlog IPA projekta o uvođenju nastave Dramskog odgoja u obrazovanje medicinskih sestara.

 Obožavam putovanja, pa sam radila i kao turistički pratitelj i vodič po Varaždinu, a i danas rado  ispričam poneki "štiklec". Ipak najprije sam supruga i majka troje djece.


Ova je stranica namijenjena mojim učenicima i kolegama nastavnicima hrvatskoga jezika i književnosti, ali i svima koji su spremni odvojiti vrijeme za učenje i poučavanje hrvatskog jezika i književnosti. Stranicu uređujem sama u svoje slobodno vrijeme iz ljubavi prema predmetu i volji za poučavanjem u vremenu literaturi i čitanju nesklonu.

Prijedlozi za obradu nastavnih jedinica, kreativne radionice, zamisli za terensku nastavu, ostvareni projekti u nastavi hrvatskog jezika, kvizovi znanja i listići za samoprovjeru, učenički eseji, plakati, umne mape, sastavci i štošta drugo našlo je tu svoje mjesto.    Dragi učenici i kolege, pozivam vas na sustvaralaštvo. Neka vaša i moja muka urodi najslađim plodom - spoznajom i stvaralaštvom.
        
    Srdačno Vaša (m)učiteljica Nataša Sajko, prof.

Podstranice (1): Čušpajz
Comments